И мене...коа више сме искрени.Polesno ke mi pominuva vremeto ako iam nekoj kraj sebe
Polesno ke mi pominuva vremeto ako iam nekoj kraj sebe
Ajde sto cekate? Odite na PP!И мене...коа више сме искрени.
Забрана има ли за групњак?
Двојки, тројки..до колку смее да се групираат за водење љубов??![]()
ко нуб некој, без да видам постирам![]()
Belgium Health Minister puts ban on non-essential sexual activities of persons 3 or greater in indoor areas
Belgium Health Minister Maggie de Block has put a ban on all non-essential sexual activities of persons 3 or greater in indoor areas. Health Minister de Block announced today that, effective immediately, “non-essential” sexual activities of 3 people or more are banned in Belgium to combat the spreaworldnewsdailyreport.com
Сподели некое искуство од времето поминато во притвор![]()
Belgium Health Minister puts ban on non-essential sexual activities of persons 3 or greater in indoor areas
Belgium Health Minister Maggie de Block has put a ban on all non-essential sexual activities of persons 3 or greater in indoor areas. Health Minister de Block announced today that, effective immediately, “non-essential” sexual activities of 3 people or more are banned in Belgium to combat the spreaworldnewsdailyreport.comАвтоматски споено мислење:
ко нуб некој, без да видам постирам![]()
Многу е едноставен рецептот за да не ти е досадно дома. Кога и да ти е досадно, ќе се сетиш на Шутка и - нема веќе да ти е досадноСподели некое искуство од времето поминато во притвор![]()
Мислев на љубовно искуство де, не мора да биде љубовта у време на корона.Многу е едноставен рецептот за да не ти е досадно дома. Кога и да ти е досадно, ќе се сетиш на Шутка и - нема веќе да ти е досадноНе е корисен рецептот, но само на прв поглед...
Љубов е кога ќе успееш да згрееш топла вода со помош на горење колонска во опаковка од празна паштета, за да се напиеш топло инстант кафе. И по такви моменти си имун на сите смешковци на овој светМислев на љубовно искуство де, не мора да биде љубовта у време на корона.
Иди оф топик кажи за љубовта у шутка![]()
Јбг друже, у собрание со вода у шутка со вода ти тргнало тебе. Кој да ти го знае Никола дека кога збореше ако треба и затвор ќе лежиме мислел на вас дека ќе лежите, а он у Будимпешта ќе си се шета, и ќе цепа зајачици у време на ковид 19 вирус.Љубов е кога ќе успееш да згрееш топла вода со помош на горење колонска во опаковка од празна паштета, за да се напиеш топло инстант кафе. И по такви моменти си имун на сите смешковци на овој светДа би те никад не снашло
![]()