- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 679
- Поени од реакции
- 579
176.57.128.40:27025 бара пасворд за влез..кој е?
kajgana176.57.128.40:27025 бара пасворд за влез..кој е?
Намести ти да можи порака да ти се пратиСтварно кој е пасс?![]()
Ajde be covek.. sto storiСтварно кој е пасс?![]()
Мора да е слаб процесор, 1.6 е сепак захтевна игра излезена 2003 а ти си веројатно на Пентиум 2 od 1997.Malwarebytes, CCleaner, Driver Booster се пробав и пак не ми дава послаб пинг на КГН серверов што е, исто како вчера а првиот пат кога игравме беше таман без сецкање. На други сервери поготово оние од држави што се поблиску до нас е коректен пингот, не повеќе од 30-40 во поголемиот дел од случаите.
Читав разни работи на нет, и највеќе проблемот веројатно ми е слаб процесор или слаб upload (download-от е ок) од телекабел, што е поважно од овие две работи ?
Пингот до надворешни сервери т.е други држави секако ке ти е поголем но брзината треба да ти е иста, во твојо случај 10 пати помала..прашај си во операторот кажи ја немам брзината кон надвор..Тука на домашни вади 90 пинг, 18+ download и 0.94 upload, на Чешки некој сменив за проба 228 пинг, 1.83 download и 0.86 upload
Телекабел иначе..
Извини што немаме гејминг пц, туку само важно ни беше да се уклучиме на нетЛЕЛЕ ОЗБИЛНО Е НА ПЕНТИУМ 4
Кој рече да имаш гејминг пеце?Извини што немаме гејминг пц, туку само важно ни беше да се уклучиме на нет![]()
Сум немал потреба да го сменам до сега што не ти е јасно ? За донации исто нема потреба, вакви лигловци како тебе со се партали можам да ги купам.Кој рече да имаш гејминг пеце?
Пентиум 4 имаш у 2020 алоооооо. Отвори сметка за донации.