Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.204
Џонсон позитивен на вирусов Колективен имунитет
Инфо. Каде која?Ajде наздравје уште една клиника во локдаун. Се кладам и овој е партиски инсталиран некој со кур ми е двор ми е менталитет
Буквално постот над мојот.Инфо. Каде која?
Со ова темпо без болници, и персоналот што го имаме и без него ќе останеме... Упм
Кардиологија. Уште вчера чув од пациент на кардиологија, испуштен дома заради корона меѓу докторите, ама не пишав овде ништо, дека не беше официјалноИнфо. Каде која?
Со ова темпо без болници, и персоналот што го имаме и без него ќе останеме... Упм
Во подфорум Фудбал ја гледате Mr. Hyde страната од мене, јбг.Види го Стелт еј, единствен човек негативен на корона што истата му влијаела позитивно, му го подобри хуморот за 200%.
Toa koro I sakato e staveno kako zrtveno jagne, nemaat nikakva zastita a rabotat dusicki.Јако. Партискиве амеби го урнисаа здравствово. Еве што значи ко ќе се прими на работа и ќоро и сакато. Господ нека ни е на помош со овие.
Треба да се остави простор и за условите во кои работат... Можеби не е од пациенти, можеби имал приватен контакт, можеби е од работа, можеби немале доволно маски, можеби не дезинфицирале доволно често поради зголем број на пациенти.Јако. Партискиве амеби го урнисаа здравствово. Еве што значи ко ќе се прими на работа и ќоро и сакато. Господ нека ни е на помош со овие.