Ke dobijam hejt ama mora da se kaze.Го гледав видеото на Жан Митрев, имав впечаток дека говори Иван Исцелител...
Гледаме како искачаат секакви доктори со високи звања и мнооогу пракса и тропаат чудни глупости, или барем така звучи тоа што го зборат за некој кој ете има многу знаење од медицина и општо наука, ама не толку пракса, како нив.Го гледав видеото на Жан Митрев, имав впечаток дека говори Иван Исцелител...
Се очекуваше да експлодира и кај нив. Месец дена се позади Италија, а вадат поголеми бројки.Кога сме кај бројки америте веќе избија на прво место и по вкупни и по активни случаи.
Зависи како гледаш на работите. Во САД (Тексас) се некои од најдобрите медицински установи во светот. Ако си многу богат, САД го има најдоброто здравство.Најлош здравствен систем,
Зошто мешате јазици, страната е за странци шо се на курс по македонски или...?Fit For Health
Fit For Health. 267 допаѓања. Fit for Health е катче каде можете да добиете совети за Вашето физичко и психичко здравје. Заедно да го подобриме сопственото, а и јавното здравје!www.facebook.com
Ќе ве замолам да ја лајкнете страната. Јас, со уште една колешка (студентки сме на општа медицина во Скопје) ја создадовме со цел да го пренесеме нашето знаење на другите на тема медицина.
Бидејќи КОВИД-19 е актуелна тема моментално, најмногу акцент ќе има за тоа.
Можете да скролнете на најпрвиот пост и да прочитате за маските за лице. Какви маски ни се потребни за заштита, и дали и колку штитат обични е маски.
Немаме финансии баш за да одвоиме за фб реклами. Затоа би ви била благодарна ако лакнете и не следите.
Stay safe!
п.с. Ако има тема која ве интересира, слободно пишете и ќе ја разработиме
Може имаат најдобро здравство за богати, ама останатите не им е покриени и не знаат да се снајдат во вакви вонредни ситуации.Зависи како гледаш на работите. Во САД (Тексас) се некои од најдобрите медицински установи во светот. Ако си многу богат, САД го има најдоброто здравство.
,,,preprochitaj shto si napishal pa stavi si go prstot na glava,,,Кога започна аутбрејкот на коронавирусот во февруари Трамп ги банираше сите летови од/кон Кина. Да го направеше тоа и Европа сега немаше цел свет да биде во логдаун, ама наместо тоа Италијанците направија #гушникинез за да му докажат на светот дека не се расисти како лошиот Трамп. Поради дебилната политичка коректност Италијанците се заебаа, а воедно и нас поради тоа што имаме голема дијаспора таму и од таму се префрли кај нас.
This didn't age well.
USA se 350mil a Italija e nekoi 60mil taka da I brojkite kaj amerite sekako Ke bidat mnogu pogolemi. Iako so virusov nikakvi matematiki ne vazat...Се очекуваше да експлодира и кај нив. Месец дена се позади Италија, а вадат поголеми бројки.
Најлош здравствен систем, не ги бива за вонредни состојби и имаат голем број на неосигуреници. Здравство само за оние што имаат пари.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk