Најдобра валута за време на пандемија?

• Креатор на темата Креатор на темата relax1968
  • Време на започнување Време на започнување
што сте запнале за валути или Тоалет папир, маски ли ќе праите ??? Па има Биде за културни луѓе...
Добри се оние конзерви сардини, што имаше за време на ехЈу и ЈНА и што по 20 години не се расипуваат :confused:
КОј нема веќе место во магацинот дома, со вишакот пари нека купи акции од фабрика за храна или лекови ??

Никој не знае. Состојбава како пластелин се моделира ден од ден. Сигурно тука нема да најдете релевантен одговор освен претпоставка на база на интуиција од луѓе што во животот не баратаат со валути. Исто како што има дојави на фб за местени утакмици чат пат ке погодат нешто несакајки.

Кога сме веќе на оваа тема, кај може да се купи сребро, не многу до кај тон негде?

Тоа веќе е константирано, туку кажи зашто де, да знам да се опаметам.
Ако судам по твојот пост, дека банките немале да ти продадат девизи, можам да заклучам дека не си многу паметен, т.е. информиран, тоа е разликата од глуп и паметен, информацијата.

Причина ....
Бидејќи го начекав 4100e и си мислев дека е добра цена за влез.
Автоматски споено мислење:

Физи
Кога сме веќе на оваа тема, кај може да се купи сребро, не многу до кај тон негде?
За надомест од 2 % можам да ти средам колку сакаш физичко сребро или злато или платина или паладиум.

Физи
За надомест од 2 % можам да ти средам колку сакаш физичко сребро или злато или платина или паладиум.
За неколку тегли ураниум можеш да средиш?

Физи

За што уствари вие зборите за физичко сребро... Ќе му донесеш 1тон пред куќа, или ќе добие сертификат дека е сопственик на 1тон сребро, ама е во некој сеф у пичкоец...

За што уствари вие зборите за физичко сребро... Ќе му донесеш 1тон пред куќа, или ќе добие сертификат дека е сопственик на 1тон сребро, ама е во некој сеф у пичкоец...
Физичко сребро подразбирам он мене пари на рака јас него плочка на рака.

Физичко сребро подразбирам он мене пари на рака јас него плочка на рака.

Само плочки или може иста количина ама во поситни делови, или па парички.
Која чистота е...

Биткоинот кај си го чуваш, ваљда не кај некои од финансиските институции.

Najdobra valuta po svetot e butt coin(toaletna hartija) :D .
Mislam deka site se rizicni sea. Ja ustvari doma prakjav pari koa funtata bese 1.20 sprema evroto i im rekov na mojte u denari da gi cuvat dodeka da gi potrosime :D

Купи акции во нафтени компании,купи акции ако нескокнале во компании кои се занимаваат со производство на средства за дезинфекција,Биткоинот падна на багатела пред скоро купив нешто јас под 4.500 ко беше,купи XRP по мене на долг рок ке се исплатит, најбитно продај долари ако имаш

Зашто би продал долари и што би купил Македонски граѓанин, а и Русин...

има ли да се купат кинески јуани :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom