Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Маскиве како што веќе некој спомна се огромен false security, некој од нив ќе наебе. Маската се става и не се трга додека не се вратиш дома а не како наочара да ја спушташ и креваш кога ќе ти текне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
проф.д-р.Бранимир Несторович. Многу пробуваат да го дискредитираат но има интересни ставови и мислења околу корона а секако не е шурли-пурли лик. Има опфатено мнг теми а и своегледно ја објаснува високата смртност во кај жабарите. Јутуб.Јас оваа група прекинав да ја следам баш заради ова. Се срамам кога ги читам.
Кај и да сме, менталитетот си го носиме. Страшно!

до крајот на мај кујзнае што ќе биде, два месеца у коронско време се многу времеnaprotiv, svedski mentalitet imaat poprimeno, se organizirale i ke teraat, nema da se krijat ko u mkd
e sega kolku e pametno da se prisustvuva toa sekoj za sebe neka odluci
Го рчнаа за криминал и одма опасно стана по животОд денес нема новинари на прес. Две, три прашања, а да не се за реновирање, аеродроми и веќе кажани работи и херојот Филипче забрани новинари. Ако овие денес испадне дека биле у контакт со тие у од Бугарија, тогаш големи се шансите да кријат за тоа дали има заразени од докторката.
дали кај сите 11 сликата е таква не знам ама дека има голем број што немале симптоми, тоа е точно. Заебано срање е оваДали податоков дека 11 луѓе се заболени и позитивни на тестот, а немаат симптоми е точен? Ако е, тоа е невидено срање. Совесен човек не би внимавал толку, не па некој тотално неодговорен ајван.
Маскиве како што веќе некој спомна се огромен false security, некој од нив ќе наебе. Маската се става и не се трга додека не се вратиш дома а не како наочара да ја спушташ и креваш кога ќе ти текне.
Грешка де не не напаѓај, појжгрешно се изразов и требаше вањда да објаснам поќе.Како бре за автоимуни заболувања се давале имуностимуланти, тоа ќе ги дотепа, ќе ги убие, како пожар да гаснеш со бензин, срамота се вакви дезинформации.
Напротив се користат имуносупресивни и антиинфламаторни лекови
![]()
Immunosuppressive drug - Wikipedia
en.wikipedia.org
Имав вакво инфо,затоа и прашав,фала на потврданаводно у жан митрев можат само да дијагностицираат вирус но не и за кој се работи па затоа повторно им се прави тест
во Систина се тестирал газдата на енергосистем и му виделе дамка на бели дробови и одма е пратен на тест за корона а цел одел од систина у изолација
Sent from my iPhone using Tapatalk
наводно у жан митрев можат само да дијагностицираат вирус но не и за кој се работи па затоа повторно им се прави тест
проф.д-р.Бранимир Несторович. Многу пробуваат да го дискредитираат но има интересни ставови и мислења околу корона а секако не е шурли-пурли лик.
ваљда не збори за него, збори за некој кој не е шурли-пурли лик
За овој Несторович збориш?
до крајот на мај кујзнае што ќе биде, два месеца у коронско време се многу време
може до тогаш сите ќе бидеме облечени ко у Луди Макс