- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.785
- Поени од реакции
- 5.060
Јас сум денес во плус
toa e kapital restriction . opasna opcija .Нема хоризонт оваа ситуација, ниту дивиденда ниту сопствен откуп ќе ги додржи цените на краток рок. Владее општа паника насекаде. Искрено според мене треба да се сопре тргувањето.
toa e kapital restriction . opasna opcija .
Да беше тоа решение ке се сопреше и УС и ЕУ и сите берзи кои се ДАЛЕКУ во поголем пад од МСЕ.Нема хоризонт оваа ситуација, ниту дивиденда ниту сопствен откуп ќе ги додржи цените на краток рок. Владее општа паника насекаде. Искрено според мене треба да се сопре тргувањето.
Да беше тоа решение ке се сопреше и УС и ЕУ и сите берзи кои се ДАЛЕКУ во поголем пад од МСЕ.
пак ке кажам, да беше тоа решение ке го применеа до сега они кои се далеку понапред од нас во секоја смисла, па и многу попаметниНема врска колку е падот, како што прочитав во САД најавуваат скратување на часовите за тргување.
пак ке кажам, да беше тоа решение ке го применеа до сега они кои се далеку понапред од нас во секоја смисла, па и многу попаметни
Не се секирај друже, нека падне уште 30% па да видиш како ќе се најдат купувачиНема хоризонт оваа ситуација, ниту дивиденда ниту сопствен откуп ќе ги додржи цените на краток рок. Владее општа паника насекаде. Искрено според мене треба да се сопре тргувањето.
Другар ти изгледа незнаеш како функционира пазарна економија.nov sum ovde i ne sum tolku iskusen,no taktikata na site experti tuka e edna ista, cekate vo zaseda kako volci i se spremate da kupuvate koga zrtvata ke padne na zemja,za da ne se macite poveke da trcate po nea i da ja lovite,
prasanje e samo koj koga ke izleze od zasolnisteto
srekno na site
p.s znaeme site sto se slucuva,ovde,no pratete sto e planot vo USA,
имаше и Ех Ју заробување на штедни влогови, па имаше и купување на државни станови за мали пари, ама пак како за кого, некој и за цена на кречењеСе сложувам, но ова не е нормална ситуација. Како што се слушаат најави земјите во Европа може да применат и национализација на компании или сектори.