Коронавирус (COVID-19)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Потпишувале пријави дека ќе бидат во карантин а еден од патниците бара превоз во групата Скопје Прилеп, го постираа во една група :facepalm: не знам шо да речам
Дај скрин, те молам.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.610
Поени од реакции
7.737

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.064
Добро а зошто побогу се кријат ако имаат симптоми, а притоа доаѓаат од критичните земји??? Ај еве ќе прифатиме дека ги боли кур за другите, ќе прифатиме дека ги боли кур за нивните најблиски, ама за самите себе бе? Аман бе можно ли е толку глупа раја да постои бе луѓе? Па не ми се верува што гледам у 2020 година, ама најискрено ви викам. Уште има луѓе што живеат во оној свет каде срамота е да кажеш дека си болен, каде кога се враќаат од продавница ги кријат ќесите од комшиите за да не видат што купиле, итн итн... Бог да чува и да брани, све себично да ви ебам на сите такви, СВЕ!
Ама нели читаш дека коронавирус не постои, тоа е лага на телевизиите, грип обичен хара меѓу народ ... Може така си размислуваат и овие

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Член од
6 август 2015
Мислења
464
Поени од реакции
775
Нели вакцини се ставаат на здрави, а не откако ќе ја фатиш болеста?
Не знам, не сум медицинско лице :) технички да, вакцина е за пред да се разболиш. Друг термин би бил посоодветен.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.382
Поени од реакции
7.006
Во четвртокот се вратив од Банско, дали треба да се самоизолирам пошто немам симптоми?
Да. И до сега требало да се изолираш. Новите заразени од Скопје се баш од Бугарија дојдени.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.438
Поени од реакции
24.629
Моменталните победници за глупоќа во светов.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-afghanistan/patients-at-least-1-with-coronavirus-break-out-of-afghan-quarantine-idUSKBN2132L3

HERAT (Reuters) - Dozens of Afghan patients held in isolation, including at least one confirmed to have the coronavirus, escaped from a quarantine facility in western Afghanistan on Monday after breaking windows and attacking hospital staff, officials said.

ama tie se represeirani... toa amercki testovi gi imaat testirano a znaes oni ne veruvaat vo takvi budalastini sega @puno ke ti objasni

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.755
Дај скрин, те молам.
Не можам постот од групата да го најдам, во некоја од групите Прилеп Скопје беше постиран неговиот статус,ако ми излези на Фејс ќе го постирам

Attachments

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
со ова темпо, само во дебар до велигден ќе има 2000.
Така е, министре.

Кој е мотивот да се праите паметни за теми за кои немате абер?
Едно е што има епидемија на спортски тренери кои од кауч знаат подобро фудбал од тој на терен; или војсководци кои знаат каде згрешил Александар во походот кон исток; ама што е финтава со стручниве епидемиолошки анализи?
Јас на пример го слушам Венко и читам препораки на медицински лица ко да сум дете од второ оделение.
Не знам кај штанцаат медицински знаења преку ноќ, и јас да си набавам

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.755
Не можам постот од групата да го најдам, во некоја од групите Прилеп Скопје беше постиран неговиот статус,ако ми излези на Фејс ќе го постирам
За дечкото правеа муабет, глупо е од моја страна шо го постирам неговиот идентитет ама веќе е постиран по групите така да

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На тоа и мислев. Обавезно пушти го тука, да го ебам мутавиот.

Kajgana Shop

На врв Bottom