- Член од
- 3 март 2020
- Мислења
- 2.413
- Поени од реакции
- 5.064
Нели вакцини се ставаат на здрави, а не откако ќе ја фатиш болеста?Фаќаш корона, идеш на доктор, ти става вакцина и толку.
Нели вакцини се ставаат на здрави, а не откако ќе ја фатиш болеста?Фаќаш корона, идеш на доктор, ти става вакцина и толку.
Дај скрин, те молам.Потпишувале пријави дека ќе бидат во карантин а еден од патниците бара превоз во групата Скопје Прилеп, го постираа во една група не знам шо да речам
Ама нели читаш дека коронавирус не постои, тоа е лага на телевизиите, грип обичен хара меѓу народ ... Може така си размислуваат и овиеДобро а зошто побогу се кријат ако имаат симптоми, а притоа доаѓаат од критичните земји??? Ај еве ќе прифатиме дека ги боли кур за другите, ќе прифатиме дека ги боли кур за нивните најблиски, ама за самите себе бе? Аман бе можно ли е толку глупа раја да постои бе луѓе? Па не ми се верува што гледам у 2020 година, ама најискрено ви викам. Уште има луѓе што живеат во оној свет каде срамота е да кажеш дека си болен, каде кога се враќаат од продавница ги кријат ќесите од комшиите за да не видат што купиле, итн итн... Бог да чува и да брани, све себично да ви ебам на сите такви, СВЕ!
Не знам, не сум медицинско лице технички да, вакцина е за пред да се разболиш. Друг термин би бил посоодветен.Нели вакцини се ставаат на здрави, а не откако ќе ја фатиш болеста?
Да. И до сега требало да се изолираш. Новите заразени од Скопје се баш од Бугарија дојдени.Во четвртокот се вратив од Банско, дали треба да се самоизолирам пошто немам симптоми?
Па мислат дека ќе си се излечат најнормално без хоспитализација, како што се лечат 80% од вирусов.ама за самите себе бе?
Моменталните победници за глупоќа во светов.
https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-afghanistan/patients-at-least-1-with-coronavirus-break-out-of-afghan-quarantine-idUSKBN2132L3
HERAT (Reuters) - Dozens of Afghan patients held in isolation, including at least one confirmed to have the coronavirus, escaped from a quarantine facility in western Afghanistan on Monday after breaking windows and attacking hospital staff, officials said.
Не можам постот од групата да го најдам, во некоја од групите Прилеп Скопје беше постиран неговиот статус,ако ми излези на Фејс ќе го постирамДај скрин, те молам.
Така е, министре.со ова темпо, само во дебар до велигден ќе има 2000.
За дечкото правеа муабет, глупо е од моја страна шо го постирам неговиот идентитет ама веќе е постиран по групите така даНе можам постот од групата да го најдам, во некоја од групите Прилеп Скопје беше постиран неговиот статус,ако ми излези на Фејс ќе го постирам
neka si se testira kaj zan mitrev prvo, 6 dena taman za test lol@Zensen мислам дека е редно и да ги известиш сите со кои си имал контакт од четвртокот досега да се на чисто
На тоа и мислев. Обавезно пушти го тука, да го ебам мутавиот.Не можам постот од групата да го најдам, во некоја од групите Прилеп Скопје беше постиран неговиот статус,ако ми излези на Фејс ќе го постирам