Коронавирус (COVID-19)

• Креатор на темата Креатор на темата Beginner
  • Време на започнување Време на започнување
Види го Стелт еј, единствен човек негативен на корона што истата му влијаела позитивно, му го подобри хуморот за 200%. :D
Јас дури не го препознавам, ко друг чоек ми е. Ама не му мавам лајк за инает:)

Бугариja става целиот град Банско во карантин. Странците имат 24 саати да напуштат градот со помошт на нивните амбасади, никоj нема да има право да излегува или влегува от градот. Граганите ке можат да одат само да магазин и аптека.

Не ги сакаме, чувајте си ги.

Сабајле одам во тинекс маркет гледам празни места на раФтовите фалат доста производи. Во неделата купив омекнувач за алишта 180 денари сабајле го гледам на истиот раФт 210 денари .Си јадам од оние на штарк српски наполитанки истите во неделата 48 денари денес 65 денари :confused:.
Очекувам другиве денови кога ке одам да си земам нешто ќе биде сФе 10-20 денари поскапо минимум .
Јас сега се вратив од КИТ-ГО, на лимоните немаше цена на гајбата, си ставив во кесата и кога си дојдов дома на фискалната гледам 210 денари за 1кг :eek:

Каде може да ја пратам фискалната да ги протресат?

Јас глава сечам во Дебар да се тестираат сите дека 70 % позитивни ќе исдпаднат, убаво пиша некој на почетокот дека растур направија таму, истото мислам и во Струга дека е, врие таму печалбари кои биле Италијњ.

Сабајле одам во тинекс маркет гледам празни места на раФтовите фалат доста производи. Во неделата купив омекнувач за алишта 180 денари сабајле го гледам на истиот раФт 210 денари .Си јадам од оние на штарк српски наполитанки истите во неделата 48 денари денес 65 денари :confused:.
Очекувам другиве денови кога ке одам да си земам нешто ќе биде сФе 10-20 денари поскапо минимум .

dobro e vaka sto si optimisticki raspolozen

Јас сега се вратив од КИТ-ГО, на лимоните немаше цена на гајбата, си ставив во кесата и кога си дојдов дома на фискалната гледам 210 денари за 1кг :eek:

Каде може да ја пратам фискалната да ги протресат?
Сегде лимонот е качен.

Инаку должен сум да пишам дека касиерката од Кам-Ченто нема корона. Имала жената здравствени проблеми ама од друг карактер така да се е во ред, за среќа и на нејзе и на сите нас. :)

Verojatno razgleduvaat opcija za proglasuvanje vonredna/krizna na cela teritorija. Po mene najpametno taka, toa trebase moze i porano.

Dali znaete koga e sledniot press?
5ab978cd4a675bf937a1c22af03ff193.jpg

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Ако е точно, дома да си го пречекаат

Точно е, го имаш на сите медиуми. Инаку и по Струга некои лагано си работат. :D

ЕДИТ:

Дека маркетиве пуштаат одредна бројка малце тешко. Кај мене во кам не можеш да се разминеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom