штета што поголемиот дел продолжуваат со тој со кој те изневерил(и обратно)/Во никој случај и под ниедни околности НЕ би простил неверство. Ако сака нека се фрли под воз.
Но од оној момент од кога би дознал дека ме изневерила, таа на ниеден начин нема да биде присутна во мојот живот, така да баш ме брига шо ќе прај со нејзиниот живот и со кој ке биде понатаму. Е сеа овој мој тврдокорен став ретко проаѓа у пракса без многу нервози и замарања, но среќа до сега не сум имал вакво искуство односно не сум дознал дека некоја девојка ме изневерила.штета што поголемиот дел продолжуваат со тој со кој те изневерил(и обратно)/
Pazi da ne doznaes....:smir: treba ocite cetirinaeset da ti igraatНо од оној момент од кога би дознал дека ме изневерила, таа на ниеден начин нема да биде присутна во мојот живот, така да баш ме брига шо ќе прај со нејзиниот живот и со кој ке биде понатаму. Е сеа овој мој тврдокорен став ретко проаѓа у пракса без многу нервози и замарања, но среќа до сега не сум имал вакво искуство односно не сум дознал дека некоја девојка ме изневерила.
За ова шала на страна стварно тие на место мислењево брат нема што свака ти част за оваНе. Ако простам, ќе ме изневери пак. Ако ја изневерам и ми прости и јас ќе ја изневерам пак.
Има едно правило: никогаш не вели никогаш. Но има и едно друго правило: кога умот и срцето се спротиставени, обично умот е во право