Струмица

Z

Zoza

Гостин
pa ajde vtornik sreda utre imam kumanovski i hrvatki na goste kaj i niv da gi maknam so mene...sreka so ne kaza oti sakat i da spijat tuka u sr...a od deka da znam mos pa ke im se arese i ke me strefe SOK: Zoko aj da spieme tuka :uvo: uste oni ke falat pravo :pos2:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
pa ajde vtornik sreda utre imam kumanovski i hrvatki na goste kaj i niv da gi maknam so mene...sreka so ne kaza oti sakat i da spijat tuka u sr...a od deka da znam mos pa ke im se arese i ke me strefe SOK: Zoko aj da spieme tuka :uvo: uste oni ke falat pravo :pos2:
А?!?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
а да не си ладаш ташаците ти со нас тука? ? ? :pos:

Z

Zoza

Гостин
Немора.. тури слики од тебе у галеријата да видаме дали си стварно женско :) :) :) :)
ok ok shefe ke imas sliki............a da ti kazam da nema zabuna znaci devojkite sto ke dojdat utre mi se prijatelki od forumot za Aleksandar Belov a gostinkite mi se momicki so gi zapoznajah na koncertot za velgden vo belgrad pak preku forumot...taka da ne gledam nisto cudno ni lades...ipak se znaa oti nie strumicanite sme gostoprimljivi coveci :helou:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ok ok shefe ke imas sliki............a da ti kazam da nema zabuna znaci devojkite sto ke dojdat utre mi se prijatelki od forumot za Aleksandar Belov a gostinkite mi se momicki so gi zapoznajah na koncertot za velgden vo belgrad pak preku forumot...taka da ne gledam nisto cudno ni lades...ipak se znaa oti nie strumicanite sme gostoprimljivi coveci :helou:
Гостопримливи сме.. кој е кажал лошо за нас. :zlo::zlo::zlo:

Как и да е утре може да се збераме ак сакате..ак не здрааве понатам.

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
јас сам договорам со еден пријател, не е член на форумо, и Киксупермен од форумо, + уште некои типчина/типки, как шо ми стоо баја нарот ќе има од Струмица, нешто ак сте запознаани со цени/услови за организиран превоз пишајте, ак не ... ќе пунаме афтобузе и ќе зимаме повратни карти

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Момци, јас терам некој шо ке ни се придруже за у Охрид, на Бијело Дугме ако некој е заинтересиран и сака да одаме нека пише ПП, превозот ке биде поефтин.
Има некој или ... ??

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.703
Поени од реакции
34.244
Агенција стана темата, сите негде одат и терат друштва.. Шпанија, Колосеум, кафе, Охрид..

Ќе зеем ќе се армасам.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Агенција стана темата, сите негде одат и терат друштва.. Шпанија, Колосеум, кафе, Охрид..

Ќе зеем ќе се армасам.
Седи мирен саа, ми треба барем 1 шо ке сака да дојде оти за двујца џабе ке не носат, а така 3ца ного поефтино или 4ца.

Ајде ајде кандидат ...

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Брееј шо убаво сум се истрчал на баиро, ем маабетче ем трчене, саа ќе спиим как мечка :vozbud:
btw за фудбало незнам шо да ви кажам, јас кажах оти колко и да е картата може да се помине, на крај краеви ќе земате 3-4 ладни сендвичи од негде (да не праам реклама) за 30 денара и 2-3 сока и ќе издржаш тама за 150 ден, ак не ви се дава 2-300 ден за јадене, btw Скопје е ебаго не е Лондон, нема да јадате у Рамстор има и ефтини места:jaj:

За Армин на мене ми се оде ного, ама сакам барем оште еден да најдам да не се влечам цело време со вас па може да одаме заедно од форумо, ќе ве известам как напредувам

и кога одлучииме да е собиранката? утре? среда? дека? колко саато? ај денеска да избераме место и време да има време да знааме колку души ќе сме одприлика:tv:

Ај ојдех да спиим саа, гледаме се после на базенто ак се излаже некој да оде

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе ај не се зафркавајте , сите утакмици удих на кошаркаарто квалификациите шо бее комбе за 15 души по 5000 зима , аман.Прежалејте по 1 500 пред се за Македонија , а после и за сите шпански ѕвезди (да не ги набројувам),ќе имаме/те друга шанса да ги видате?

Kajgana Shop

На врв Bottom