Коронавирус (COVID-19)

B

Beginner

Гостин
Тој е должен да го предложи во владата ова но изгледа заборавил. И извините нема веќе ништо лошо да пишам за него.
И да кога можеа овие да ги затворат можат и оваа која е критична.
. Да се затворат граничниот премин Џепиште – Требиште и граничниот премин Блато, како и да се затвори Скијачкиот центар „Заре Лазаревски“ – с. Маврово - Маврови Анови.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.755
Тој е должен да го предложи во владата ова но изгледа заборавил. И извините нема веќе ништо лошо да пишам за него.

Епа сигурно не си ти прв шо му текнало за таа граница :) ама ќе видиме, засега шо е до министерот се носи сосема добро, иако и јас на почеток го искритикував.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.817
На Филипче лоша му беше првичната изјава за директорката, друго све му е ок до сега. Тогаш рече дека таа згрешила ама не може да ја разрешат зашо се во предизборен процес... Е тоа беше глупо, мада до негде и го разбирам зашо општа паника владееше и покрај тоа има и тон партиски притисоци. Доброто е што утредента одма ја разрешија така да оваа изјава падна во вода.

Инаку не се заебавајте не е толку едноставно одредена држава да направи целосна изолација и скроз да затвори граници, инстант крах ќе настапи во цела земја.

B

Beginner

Гостин
На Филипче лоша му беше првичната изјава за директорката, друго све му е ок до сега. Тогаш рече дека таа згрешила ама не може да ја разрешат зашо се во предизборен процес... Е тоа беше глупо, мада до негде и го разбирам зашо општа паника владееше и покрај тоа има и тон партиски притисоци. Доброто е што утредента одма ја разрешија така да оваа изјава падна во вода.

Инаку не се заебавајте не е толку едноставно одредена држава да направи целосна изолација и скроз да затвори граници, инстант крах ќе настапи во цела земја.
Дали во Албанија има повеќе заразени од Грција? Знам дека треба увоз/извоз ама како што реков можат да одбират кого да пуштат кој не.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Дали во Албанија има повеќе заразени од Грција? Знам дека треба увоз/извоз ама како што реков можат да одбират кого да пуштат кој не.

Country,
Other
Total
Cases
New
Cases
Total
Deaths
New
Deaths
Total
Recovered
Active
Cases
Serious,
Critical
Tot Cases/
1M pop
Albania33+1013211.5
Total:145,24610,6905,41644270,92168,9095,99018.6

Country,
Other
Total
Cases
New
Cases
Total
Deaths
New
Deaths
Total
Recovered
Active
Cases
Serious,
Critical
Tot Cases/
1M pop
Greece190+7312187218.2
Total:145,24610,6905,41644270,92168,9095,99018.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.817

Не е така бе не знам како да ти се објасни... Затоа и ставија забрана за странски државјани ако не се лажам, само наши да влегуваат во земјава. Од кај знаеш кој со каква мака е, може некој нема кај да седи и мора да се врати дома во Македонија, не е така едноставно ај затвори граници и кој ги ебе другите. Затоа и повикуваат сите на мерки за претпазливост, тие што доаѓаат од странство во изолација да бидат, граѓаните да бидат совесни (а не се воопшто) итн итн. Не може Филипче два милиона да контролира како на игрица, не заебавај и ти сега.

B

Beginner

Гостин
Не е така бе не знам како да ти се објасни... Затоа и ставија забрана за странски државјани ако не се лажам, само наши да влегуваат во земјава. Од кај знаеш кој со каква мака е, може некој нема кај да седи и мора да се врати дома во Македонија, не е така едноставно ај затвори граници и кој ги ебе другите. Затоа и повикуваат сите на мерки за претпазливост, тие што доаѓаат од странство во изолација да бидат, граѓаните да бидат совесни (а не се воопшто) итн итн. Не може Филипче два милиона да контролира како на игрица, не заебавај и ти сега.
На границата влегуваат сите не само грци секој странец без проблем си влегува. А грците ако мислиш дека заради мака идат овде а не да се искоцкат да се најадат и да висат по маркетите тогаш ок. И пак ќе пишам требаше до сега да даде предлог за границата исто како што даде за сите други работи кои се изгласија.

B

Beginner

Гостин
Country,
Other
Total
Cases
New
Cases
Total
Deaths
New
Deaths
Total
Recovered
Active
Cases
Serious,
Critical
Tot Cases/
1M pop
Albania33+1013211.5
Total:145,24610,6905,41644270,92168,9095,99018.6

Country,
Other
Total
Cases
New
Cases
Total
Deaths
New
Deaths
Total
Recovered
Active
Cases
Serious,
Critical
Tot Cases/
1M pop
Greece190+7312187218.2
Total:145,24610,6905,41644270,92168,9095,99018.
Ова го знам затоа и цело време замарам за границата и првиот случај на корона е баш од Солун. Ама на никој не му текнува да има барем некаква контрола кој влегува.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
China’s humanitarian cargo delivered to Iran via 8 Mahan Air flights: 350,000 test kits, 2,400,000 masks, 130,000 protective gears, 120 ventilators, 50 boxes of medications and hundreds of thousands of other medical equipments.

Кина ѕверови. Минус лилјаци, кучиња итн.
Они се ѕверови ама имаат и должност да го исправат срањево, кога веќе својата ситуација ја ставија под контрола.

Член од
21 јуни 2018
Мислења
610
Поени од реакции
262
Ама можеше барем тие од Северна Италија да ги става во карантин.

Kajgana Shop

На врв Bottom