UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Сити реал официјално одложена:notworthy:..
Ради Реал е. Играч од кошаркарската екипа е позитивен на тестовите, а искочија информации дека секојдневни контакти имал по теретаните со фудбалериве.
Другите ќе се играат (и Јуве се очекува да ја одложат), освен ако не се деси драстично зголемување на бројките.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
ete i juve i real se odlozeni... da ne se skiram. :backa:
Автоматски споено мислење:

1584031072249.png

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
754
Поени од реакции
1.636
Сега Салах зицераш е или не? Човекот 10 пати минимум беше во изгледна позиција, преку гол ја бучеше не знам колку пати, неколку локуми му даде на Облак и уште којзнае колку пати беше изблокиран.

Глупо е да се зборува за било каква тактичка поставеност на Атлетико, Ливерпул беше пет пати појак и сам прокоцка се. Сеуште ми делува нереално, чиста шанса правеше Ливерпул на секои 30 секунди. Да, Атлетико вчера беше надигран повеќе од Барса лани. И тогаш се појави Љоренте, а на голот на Ливерпул не беше Алисон, ова пресуди и тоа е тоа.

Лол, ова не му требало воопшто, своите навивачи со пцофки ги отера.
Sto treba da se guska so niv? Ubo im napravi. Neka sirat koroni megu sebe.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.309
Поени од реакции
19.774
Карамба и карамбита бре, дискулпа асептада ама не е во тоа проблемот туку што поучен од минатото дно од утакмица си реков дека и оваа ќе биде слично па не ја гледав, често бирам погрешни утакмици за гледање.:mad:
Од првиот меч имав последици на граница на катаракта, ама никој не ми е крив коа го гледав Атлетико, треба да има дисклејмер пред секој нивни меч за можни последици по очното здравје на гледачите
Клоп си е во право, таков е човекот сака поштена, динамична, директна, драматична игра, спектакл, тие што пратат ПЛ може ќе им текне коа Лалана му ги искрши наочарите на утакмица со Норич 4-5 кога имаше 3 пресврти и победнички гол во 95 мин. Тоа е Клоп, синоним за добар фудбал :) what if (meme со Киану Ривс) ако играше Атлетико отворен фудбал досега ќе имаа повеќе титули па и ЛШ и уствари павијанот на клупа ги заебал?! :D
Знам дека тролаш ама ако :)
Еве пак уште еднаш ќе ти се извинам giphy.gif
Инаку да се вратам он топик
Не знам зошто не се суспендираат сите натпревари, нема смисла без публика да играат некои а некои на полн стадион, голема е предноста и разликата

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Па брат, пак не е за црвен. Треба да добие он жолт, нејмар жолт и Алвеш ваљда, зошто неговото пуштање ја крена цела екипа на ПСЖ у акција да се пресметаат.
Абе види го Маркињос, све да му ебам циганско, лелелел каква гнаса умрена. Пу да му ебам тоа циганското фризурче, како недогорено афро, пу!

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
не...втор му беше( прво полувреме го доби првиот)....го гледав натпреварот...да беше директен црвен....Џан нож ќе извадеше..мн. никаков играч...исто и Халанд беше поштеден...претходно пишав.
Ја не знам брат шо си глеал, али @Peja989 реагира со право, тоа си беше за жолт, што Чан го немаше, а доби директен црвен за глумата на тој лигушот.
Во прво само еден жолт бил доделен, и тоа на Халанд.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.242
Ја не знам брат шо си глеал, али @Peja989 реагира со право, тоа си беше за жолт, што Чан го немаше, а доби директен црвен за глумата на тој лигушот.
Во прво само еден жолт бил доделен, и тоа на Халанд.
А, ти и пеџа го гледавте натпреварот ?
Брат.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.242
Абе кој кур ви е денеска...ја гледаше ли утакмицата ?

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Значи ти се праиш луд при официјални статистики и прашуеш шо кур ни е нас?
Да, ја глеав, Чан не доби жолт, на крај доби директен црвен, шо не е јасно?

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.242
Абе кој кур ви е денеска...ја гледаше ли утакмицата ?
Брат ќе ме тераш пак да гледам прво полувреме...ама ако лажеш дека си ја стварно гледал...мислам дно ќе биди...бидејќи добро знам дека доби жолт во прво.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Брат ќе ме тераш пак да гледам прво полувреме...ама ако лажеш дека си ја стварно гледал...мислам дно ќе биди...бидејќи добро знам дека доби жолт во прво.
Грешка апчиња земаш периодот. Нека ти препишат други, ова не е на арно.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Значи полека, не сфаќам шо се напнуеш толку. Јас целосно ти верувам дека си видел дека се спрема судијата да му дае жолт на Чан, ама се предомислил па останало на опомена, а ти не си го видел тој момент и затоа ти останало тоа мислење.
Е сеа, Факт е дека Чан доби директен црвен и толку од тој муабет.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.242
Грешка апчиња земаш периодот. Нека ти препишат други, ова не е на арно.

Дај бе малку контролирај се..

Значи полека, не сфаќам шо се напнуеш толку. Јас целосно ти верувам дека си видел дека се спрема судијата да му дае жолт на Чан, ама се предомислил па останало на опомена, а ти не си го видел тој момент и затоа ти останало тоа мислење.
Е сеа, Факт е дека Чан доби директен црвен и толку од тој муабет.
Имав проблеми со телефонот и неколку пати вртев на Тв - то и на Пул за да видам резултат...ама мислам дека доби...ај ќе видам пак...ако сум грешка ќе се извинам.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Чекај малку, не беше ти @placeb оној кој убедуваше дека Џака го фрлил дресот на земја и го газел? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom