UEFA Champions League [2019/20]

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сити реал официјално одложена:notworthy:..
Ради Реал е. Играч од кошаркарската екипа е позитивен на тестовите, а искочија информации дека секојдневни контакти имал по теретаните со фудбалериве.
Другите ќе се играат (и Јуве се очекува да ја одложат), освен ако не се деси драстично зголемување на бројките.

ete i juve i real se odlozeni... da ne se skiram. :backa:
Автоматски споено мислење:

1584031072249.png

Сега Салах зицераш е или не? Човекот 10 пати минимум беше во изгледна позиција, преку гол ја бучеше не знам колку пати, неколку локуми му даде на Облак и уште којзнае колку пати беше изблокиран.

Глупо е да се зборува за било каква тактичка поставеност на Атлетико, Ливерпул беше пет пати појак и сам прокоцка се. Сеуште ми делува нереално, чиста шанса правеше Ливерпул на секои 30 секунди. Да, Атлетико вчера беше надигран повеќе од Барса лани. И тогаш се појави Љоренте, а на голот на Ливерпул не беше Алисон, ова пресуди и тоа е тоа.

Лол, ова не му требало воопшто, своите навивачи со пцофки ги отера.

Sto treba da se guska so niv? Ubo im napravi. Neka sirat koroni megu sebe.

Карамба и карамбита бре, дискулпа асептада ама не е во тоа проблемот туку што поучен од минатото дно од утакмица си реков дека и оваа ќе биде слично па не ја гледав, често бирам погрешни утакмици за гледање.:mad:
Од првиот меч имав последици на граница на катаракта, ама никој не ми е крив коа го гледав Атлетико, треба да има дисклејмер пред секој нивни меч за можни последици по очното здравје на гледачите
Клоп си е во право, таков е човекот сака поштена, динамична, директна, драматична игра, спектакл, тие што пратат ПЛ може ќе им текне коа Лалана му ги искрши наочарите на утакмица со Норич 4-5 кога имаше 3 пресврти и победнички гол во 95 мин. Тоа е Клоп, синоним за добар фудбал :) what if (meme со Киану Ривс) ако играше Атлетико отворен фудбал досега ќе имаа повеќе титули па и ЛШ и уствари павијанот на клупа ги заебал?! :D
Знам дека тролаш ама ако :)
Еве пак уште еднаш ќе ти се извинамgiphy.gif
Инаку да се вратам он топик
Не знам зошто не се суспендираат сите натпревари, нема смисла без публика да играат некои а некои на полн стадион, голема е предноста и разликата

Па брат, пак не е за црвен. Треба да добие он жолт, нејмар жолт и Алвеш ваљда, зошто неговото пуштање ја крена цела екипа на ПСЖ у акција да се пресметаат.

Абе види го Маркињос, све да му ебам циганско, лелелел каква гнаса умрена. Пу да му ебам тоа циганското фризурче, како недогорено афро, пу!

не...втор му беше( прво полувреме го доби првиот)....го гледав натпреварот...да беше директен црвен....Џан нож ќе извадеше..мн. никаков играч...исто и Халанд беше поштеден...претходно пишав.
Ја не знам брат шо си глеал, али @Peja989 реагира со право, тоа си беше за жолт, што Чан го немаше, а доби директен црвен за глумата на тој лигушот.
Во прво само еден жолт бил доделен, и тоа на Халанд.

Ја не знам брат шо си глеал, али @Peja989 реагира со право, тоа си беше за жолт, што Чан го немаше, а доби директен црвен за глумата на тој лигушот.
Во прво само еден жолт бил доделен, и тоа на Халанд.
А, ти и пеџа го гледавте натпреварот ?
Брат.

Абе кој кур ви е денеска...ја гледаше ли утакмицата ?

Значи ти се праиш луд при официјални статистики и прашуеш шо кур ни е нас?
Да, ја глеав, Чан не доби жолт, на крај доби директен црвен, шо не е јасно?

Абе кој кур ви е денеска...ја гледаше ли утакмицата ?
Брат ќе ме тераш пак да гледам прво полувреме...ама ако лажеш дека си ја стварно гледал...мислам дно ќе биди...бидејќи добро знам дека доби жолт во прво.

Брат ќе ме тераш пак да гледам прво полувреме...ама ако лажеш дека си ја стварно гледал...мислам дно ќе биди...бидејќи добро знам дека доби жолт во прво.

Грешка апчиња земаш периодот. Нека ти препишат други, ова не е на арно.

Значи полека, не сфаќам шо се напнуеш толку. Јас целосно ти верувам дека си видел дека се спрема судијата да му дае жолт на Чан, ама се предомислил па останало на опомена, а ти не си го видел тој момент и затоа ти останало тоа мислење.
Е сеа, Факт е дека Чан доби директен црвен и толку од тој муабет.

Грешка апчиња земаш периодот. Нека ти препишат други, ова не е на арно.

Дај бе малку контролирај се..

Значи полека, не сфаќам шо се напнуеш толку. Јас целосно ти верувам дека си видел дека се спрема судијата да му дае жолт на Чан, ама се предомислил па останало на опомена, а ти не си го видел тој момент и затоа ти останало тоа мислење.
Е сеа, Факт е дека Чан доби директен црвен и толку од тој муабет.
Имав проблеми со телефонот и неколку пати вртев на Тв - то и на Пул за да видам резултат...ама мислам дека доби...ај ќе видам пак...ако сум грешка ќе се извинам.

Последно уредено:
Чекај малку, не беше ти @placeb оној кој убедуваше дека Џака го фрлил дресот на земја и го газел? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom