Струмица

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ај мирни бе!!!!!
Биљардо ми са играа...и кафе ми са пии...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Кандидат за вечер у 21:30 кај Домот на АРМ да го гледаме PIRATES OF THE CARRIBEAN 3 на отворено кино? T-Home организираат.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Кандидат за вечер у 21:30 кај Домот на АРМ да го гледаме PIRATES OF THE CARRIBEAN 3 на отворено кино? T-Home организираат.
А биљардо место филм?
Фељ ма фана...башка и ќе заврне.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Нема кандидати за Армин, а? Тешко денс музика од Струмица... :)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
а да оме некаде да седнаме на пифце ?

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
за тва ли тука местат цел ден ...
Ак има кандидати ви се прикључувам

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Уште потешко рок/метал од Струмица.
У право си. Најкрап град сме од цела Македонија. Едно Миравци има транс сцена, у Струмица само комерцијала и турбо-шит... :tapp:

Г

Грејвдигер

Гостин
Биљардо ак сакате може утре да чукнеме, и на мене неш ми се играа у последно време...

Z

Zoza

Гостин
ej strumicane jas sum nova..ama od tuka samo remo go znam :baeh: ajde za sledna sedenka vo tekot na drugata nedela da dojdam i jas ako moze ama ako moze idam so tri gostinki sto mi se ednata od belgrad drugata od pozarevac i ednata od skopje...a mozno e i drugarka edna od tuka da mi dojde...gledam samo edna momicka so vas pa ako moze i uste 4-5 plus a so vikate? btw: momicka sum :pos2:

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
ej strumicane jas sum nova..ama od tuka samo remo go znam :baeh: ajde za sledna sedenka vo tekot na drugata nedela da dojdam i jas ako moze ama ako moze idam so tri gostinki sto mi se ednata od belgrad drugata od pozarevac i ednata od skopje...a mozno e i drugarka edna od tuka da mi dojde...gledam samo edna momicka so vas pa ako moze i uste 4-5 plus a so vikate? btw: momicka sum :pos2:
lol...jа и јас сум нов...мислам зачленан сум сто години ама не бег пишал се до дек не ми даде идеја ен малак од форумо...иначе јас знам неколко души ама би сакал уште некој да упознаам...тка да ак има седенка...ќе доом и јас...ама без гостине...а ти слободно може да си ги донесаш твојте гостинкички...:) ( освен ак нема некој...ГеЈ...) :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Донеси нешто јако да си исплакнаме очите ај (е тогај дури ке дојдам:vozbud:)

Z

Zoza

Гостин
Iki Kobe kakov gej be me zezas? :pos2::pos2::pos2::pos2:

timce bas togaj ke dojdes a? :vozbud: epa ajde da vidam

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
Iki Kobe kakov gej be me zezas? :pos2::pos2::pos2::pos2:

timce bas togaj ke dojdes a? :vozbud: epa ajde da vidam
Фикам некој од тии шо ќе дојдат на збиранката да не е геј...па мош нема да сака да донесаш другарки и пријателки :)

Kajgana Shop

На врв Bottom