Коронавирус (COVID-19)

• Креатор на темата Креатор на темата Beginner
  • Време на започнување Време на започнување
dali ova primorano otsustvo od rabota ke bide plateno ??? najbitno i kako ke se popolni toj kadar , najtesko vo privatniot sektor ili site posle 14 dena ke zavrsat na ulica ???
Автоматски споено мислење:

spored mene najdobra varijanta kaj maticen boleduvanje pa na smetka na fondot na filipce od nas grb ama kako boleduvanje zavedeno ,ali kako so privatnacite e toa sepak e tesko

dali ova primorano otsustvo od rabota ke bide plateno ??? najbitno i kako ke se popolni toj kadar , najtesko vo privatniot sektor ili site posle 14 dena ke zavrsat na ulica ???
Да да сигурно ќе завршат на улица у време кога работници се бараат како лек, многу лесно како ќе се пополни тој кадар. тие што немаат деца за чување работодавциве ќе ги тераат да работат прекувремено, знаеш тешко е криза мора да издржи(те) ме

Да да сигурно ќе завршат на улица у време кога работници се бараат како лек, многу лесно како ќе се пополни тој кадар. тие што немаат деца за чување работодавциве ќе ги тераат да работат прекувремено, знаеш тешко е криза мора да издржи(те) ме
se soglasuvam za odredeni profesii tesko fizicki a za nisaj vrata oxoooo kolku se so dogovor na delo odma menjat

Првата жена што се врати болна од Италија е веќе излечена.
Смирете се малку побогу,не е крај на свет.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
... каде виде тоа дека е излечена? :toe:

Во кина вака прават на тие што не се придржуваат кон препораките
https://www.facebook.com/watchparty...SvnTCUKgWr4spLTA-onZSGkrYVyLJ9WuzZxmaLvcn0D3Q

Ова е Хонг Конг доста само ширите дезинформации ко она педерчето на фб приказни на булеварот, па сега го избришал постот за лајкови к.р ке лапа

Директорката ќе биде разрешена, ама изгледа дека не постои можност кривично да ја гонат.
Автоматски споено мислење:

Po dve nedeli ke se prebrojuvame ili kakov vi e planot?
Некои ќе загинат, ние после подобро ќе си живееме... :)

Значи имаме 1 милијарда годишно заболени од грип, а од коронава едвај 150.000, а тој се пренесувал повеќе :toe:

Хронично болните кажавме, тие ќе си внимаваат, не може цела нација да уништуваш.

Се согласувам со ова што викаш хронично болни се поголем процент се. Е сеа негде зезнале со лекциите за имунитет од основно што ги пренесе... или па некој ги зезнал, не гледам друго објаснување при толку напредна медицина се поболни и поболни :toe:
Во право си дека се помалце заболени ама уште не е завршено ширењето. ќе видиме на крај. Плус за грип нема никакви карантини и мерки така да никој не се замара ако го фати. Сега колку толку се контролира и затоа може нема милијарда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom