Коронавирус (COVID-19)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Почна да ми паѓа жал за Филипче. Се гледа дека се труди човекот и е крајно разочаран од постапката на гускава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Директоркава пуздер има направено по клиникиве, чекајте сега за десетина дена навала. Готово, биднато е веќе и тие хипотетички инфицираните од неа веќе посеале иако немаат симптоми.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Бреј каков тројанец испаднала оваа, директорка на клиника, не почитувала мерки за автоизолација, филипче е ко посран се глеа дека не му е сеедно, и кога кажа дека 5 дена идела на работа и дека не го почитувала протоколот, негов човек му го надена сеа. Добро е што немала контакт со пациенти али идела на работа, се глеала со колеги, правела и други секојдневни работи ваљда, пазарење и слично, истото важи и за сите со кои имала контакт на работа кои пак можеби си имале и пациенти.
Се изгушкала и избацувала со сите колешки/пријателки за 8. Март....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.951
Поени од реакции
45.104
Прилично сум убеден дека и колегите нејзини знаеле каде била, не му текнало ли барем на еден од нив да реагира тука, ова е нејзина грешка ама со оглед на институцијата во која работи и која ја раководи, ова е грешка и на тие околу неа што знаеле од каде доаѓа а не пријавиле дека оваа се појавува на работа и не ги почитува мерките за автоизолација.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Прилично сум убеден дека и колегите нејзини знаеле каде била, не му текнало ли барем на еден од нив да реагира тука, ова е нејзина грешка ама со оглед на институцијата во која работи и која ја раководи, ова е грешка и на тие околу неа што знаеле од каде доаѓа а не пријавиле дека оваа се појавува на работа и не ги почитува мерките за автоизолација.
Eден куп од ваквиве партиски инсталирани директорчиња знаат да не дојдат и по недела - две на работа и никој да не смее да праша каде биле. На стоматологија една продекан го немаше 2 месеци и се спрдааа студентите, лепеа онакви Missing persons reports по дрва. Sadly, Филипче сега може да кука до утре ама тие исто како и претходните си поставија вакви „кур ми е, двор ми е“ кадри на раководни позиции. Има право @Anon oва е резултат на егото што го имаат некои, да бе, мене Корона ќе ме фати, глупости.

D

Deleted member 12196

Гостин
Не може тоа работеле/шетале по Италија изговор да биде да се понашаш неодговорно.
Не реков дека некој треба да се однесува неодговорно.
Многумина ќе се вратат, особено сега, кога остануваат без работа, а нема да имаат никакви знаци дека се заразени.
Знаеме какво ни е здравството, па и целата држава.
Автоматски споено мислење:

За овакви БОТОВИ само повторно отворање на Голи Оток и да чука камен од јутра до сутра.
Им треба на Хрватите, не ќе го даваат.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Директоркава пуздер има направено по клиникиве, чекајте сега за десетина дена навала. Готово, биднато е веќе и тие хипотетички инфицираните од неа веќе посеале иако немаат симптоми.
Моментално швалерот.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.797
Поени од реакции
17.337
Oвде ке се испотепаат лушето за тие три и пол илјади фунти, па уште и двонеделен одмор што ке го добијат гратис.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.493
Поени од реакции
982
нема заевбавање со овие работи,требаше да се забрани од кина патувања и до Италија одење идење, штетата можи да биди поголема .сите му се смеат на саудиска и на с.кореја ама знат шо прат,

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Па се очекуваше ова, по секоја логика дека ќе се случи. Ете и у Кина вака се рашири преку медицинските лица побрзо, за САД на пр вчера глеав оној на Ејпл Возниаки вика две недели бил болен со симптоми на корона (најлош грип у живот шо имал, уште незнае дека е корона) и он и женаму (она крв плукала) фатиле на крузерине и вика уште неможел да се тестира не му давале, немало тестери... е рачунајте така и кај нас шо ги има и низ САД и цел Свет нетестирани со или без симптоми и шо ќе го шират до недоглед.
Чим избега од граунд зиро вирусот... се знаеше дека готово си иба мајката. Европа избега од контрола, САД изглеа излезе од конторола исто.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.168
Поени од реакции
12.967
Готово,апокалипса,крај на светот што го познававме...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
12 март 2009
Мислења
20.173
Поени од реакции
16.304
Oвде ке се испотепаат лушето за тие три и пол илјади фунти, па уште и двонеделен одмор што ке го добијат гратис.

за здрав човек убаво, уште да е некаде на британските Девствени острови, не 2 недели и месец дена ќе седат... Таман ќе се провери и дали корона умира на топло време...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Јас веќе сношти пишував, за тие двајца од Дебар што се заболени ама изгледа никој не ме свати сериозно, слушам денес матичниот што ги прегледал два пати, му рекле да иде во самоизолација он се шета слбодно низ град по кавичи иде нема гајле за ништо, патем од Дебар и Ценрар Жупа во Северна Италија имаш 6000-8000 луѓе, многу се дојдени тука се шетаат како ништо да не се дешават препоставувам дека ќе биде Хаос за некој ден ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.951
Поени од реакции
45.104
Филипче изври, али мислам дека согази тука некој закон за заштита на лични податоци, закон за заштита на права на пациенти шознам, ја означи сместа која е, без разлика што не ја кажа со име и презиме. Вака форумски и на нет ок, ''ако и е'' повеќето ќе кажат али мислам дека он требаше малце попретпазлив да е барем со неговото излагање иако и без тоа прелесно ќе беше да се открие за кого станува збор. Уште пред а1он да потврдат знаев за кого станува збор али не иде и министер вака јавно да ја жигоса.

Kajgana Shop

На врв Bottom