Се изгушкала и избацувала со сите колешки/пријателки за 8. Март....Бреј каков тројанец испаднала оваа, директорка на клиника, не почитувала мерки за автоизолација, филипче е ко посран се глеа дека не му е сеедно, и кога кажа дека 5 дена идела на работа и дека не го почитувала протоколот, негов човек му го надена сеа. Добро е што немала контакт со пациенти али идела на работа, се глеала со колеги, правела и други секојдневни работи ваљда, пазарење и слично, истото важи и за сите со кои имала контакт на работа кои пак можеби си имале и пациенти.
Eден куп од ваквиве партиски инсталирани директорчиња знаат да не дојдат и по недела - две на работа и никој да не смее да праша каде биле. На стоматологија една продекан го немаше 2 месеци и се спрдааа студентите, лепеа онакви Missing persons reports по дрва. Sadly, Филипче сега може да кука до утре ама тие исто како и претходните си поставија вакви „кур ми е, двор ми е“ кадри на раководни позиции. Има право @Anon oва е резултат на егото што го имаат некои, да бе, мене Корона ќе ме фати, глупости.Прилично сум убеден дека и колегите нејзини знаеле каде била, не му текнало ли барем на еден од нив да реагира тука, ова е нејзина грешка ама со оглед на институцијата во која работи и која ја раководи, ова е грешка и на тие околу неа што знаеле од каде доаѓа а не пријавиле дека оваа се појавува на работа и не ги почитува мерките за автоизолација.
Не реков дека некој треба да се однесува неодговорно.Не може тоа работеле/шетале по Италија изговор да биде да се понашаш неодговорно.
Им треба на Хрватите, не ќе го даваат.За овакви БОТОВИ само повторно отворање на Голи Оток и да чука камен од јутра до сутра.
Моментално швалерот.Директоркава пуздер има направено по клиникиве, чекајте сега за десетина дена навала. Готово, биднато е веќе и тие хипотетички инфицираните од неа веќе посеале иако немаат симптоми.
Па се очекуваше ова, по секоја логика дека ќе се случи. Ете и у Кина вака се рашири преку медицинските лица побрзо, за САД на пр вчера глеав оној на Ејпл Возниаки вика две недели бил болен со симптоми на корона (најлош грип у живот шо имал, уште незнае дека е корона) и он и женаму (она крв плукала) фатиле на крузерине и вика уште неможел да се тестира не му давале, немало тестери... е рачунајте така и кај нас шо ги има и низ САД и цел Свет нетестирани со или без симптоми и шо ќе го шират до недоглед.Директоркава пуздер има направено по клиникиве, чекајте сега за десетина дена навала. Готово, биднато е веќе и тие хипотетички инфицираните од неа веќе посеале иако немаат симптоми.
за здрав човек убаво, уште да е некаде на британските Девствени острови, не 2 недели и месец дена ќе седат... Таман ќе се провери и дали корона умира на топло време...Oвде ке се испотепаат лушето за тие три и пол илјади фунти, па уште и двонеделен одмор што ке го добијат гратис.
Доброволци се заразуваат со Ковид-19 за побрзо да се најде вакцина - PLUS INFO
Доброволци ќе бидат заразени со форма на коронавирус во Велика Британија во обид што побрзо да се најде вакцина против вирусот, објави „Тајмс“. За 3.500 фунти пациентот треба да помине две недели пред телевизор, со книга во рака или да игра компјутерски игри, наведува весникот. Лицето нема да...plusinfo.mk