Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Se slagam so eden komentar na fb kade vo italija poveketo od fabrikite rabotat ne se zatvoreni pa mozat i ovie pedercinja sto zimat milioni da izigrat edna utakmica.

The Coronavirus is spreading throughout the Italian Government and local authorities, as now President of Piedmont Alberto Cirio – who had fought to keep Juventus-Inter open – has tested positive

:pos: :pos: :pos: :popce:

Во Ватика Сити има од пред некој ден веќе регистриран еден случај некаде прочитав дека тоа неофициално е папата

Незнам што е толку чудно или смешно , еден тон градоначалници општински советници и други официјални лица се заразени во последните неколку денови .. никој не е имун јебига.

Ништо чудно и да ја суспендираат лигата до вечер.

Vo anglija ili germanija ne sum siguren edinstvena merka sto ja prevzedoa vo vrska so natprevarite e sto vovedoa zabrana za prisustvo na stadion na lica nad 55 god. Ovie vo italija se isposeraa. Pa go citam ovoj mizernio Baloteli da se prekinalo neznam sto da ne se zarazil. Pa neka sede doma a ne da seta po diskoteki i kazina i da eba kurvi. Neka ode na trening i neka sede doma.

Нека се изиграат денеска мечевите, утре нека донесат финална одлука и чао.

Реков уште пред некој ден, ќе мора да се најде некој маж да пресече и да каже нема фудбал.

Eve Spal i Parma, se povlekoa igracite u soblekuvalna.

И ете тоа беше накратко...

Ако денес се прекине лигата, дали ке има шампион, или ресет на се?

Ајде нека ставаат клуч на сезонава, џабе се глупираат цело време.
Јуве шампион, Контехехехе трето место му е доста, Лече избори опстанок, а Бреша одпадна од лига, такада Тонали welcome to Juventus :kafence:

Svarno nema smisla ova vekje, prekini ja ligata i aj u kurac.
Tolku nema nikoj da presece.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom