и за двете прашања ДА!Две прашања:
1. Во Скопје, дали ги има само на билетарата на Градски?
2) Дали можам да земам со приложување на личните карти на другари (2-3) карти?
Погоре мене ми одговорија дека само лично можеш да земеш карта.и за двете прашања ДА!![]()
1) ДаДве прашања:
Во Струмица може, но на картите пишува име, презиме и број на лична карта.Две прашања:
1) ДаДве прашања:
Значи може друг човек да купи карта со повеќе лични карти?1) Да
2) Да
Сега другарче ни зема за сите дека сме на работа. Еден чоек со 5 лични.
Чим можело вака што не ги пуштат онлајн да нема гужви. Колку неспособна федерација леле мајко..1) Да
2) Да
Сега другарче ни зема за сите дека сме на работа. Еден чоек со 5 лични.
Да брат, ти викам сега ни земаа.. Еден човек со 5 лични. Една лична за една карта.Значи може друг човек да купи карта со повеќе лични карти?
Незнаат да врзат имплементација онлајн платежно средствоЧим можело вака што не ги пуштат онлајн да нема гужви. Колку неспособна федерација леле мајко..
Онлајн карта нема да остане од инвазијата на браќава.Чим можело вака што не ги пуштат онлајн да нема гужви. Колку неспособна федерација леле мајко..
Има смисла, но поента ми беше дека би можеле на пример тројца да се соберат и по 15 лични карти да носат и да извадат 45 карти. Треба или секој лично да си извади карта или батали скроз и пушти ги онлајн.Онлајн карта нема да остане од инвазијата на браќава.
Вака колку толку помалце ќе ги има - од Гостивар, Тетово, Кичево, Дебар нека дојдат до Градски на билетара ако се толку залетани.
Уште не можете да разберете дека утакмицава не е само да се победи на теренот?Ние да си ги шлакниме на терен па нека пушат.![]()