Струмица

Јас викам у некоо кафаничка да се збераме:vozbud: термин ка ке га договораме дека:vozbud:

:nesvest::nesvest: кафана та кафана, не се собираме за да се испијанчаме, се собираме мабет да си напрааме и да се видаме кој сме и шо сме... само на пиене да се мислелно...

:nesvest::nesvest: кафана та кафана, не се собираме за да се испијанчаме, се собираме мабет да си напрааме и да се видаме кој сме и шо сме... само на пиене да се мислелно...

:D у кафана как шо знам може и сок да пииш... : ) )

Шо биде тај дош бе, градоо напраан базент :)

Од една зграда до таксито дуделе, од таксито до улазо дуделе...
Возе тај таксисто и тии на токи вокито говорат само, не мини низ там поплава е, не мини низ там поплава е, и тај таксисто, оти низ младинска поминааме, вика не минајте низ младинска до вратта има вода... и други там говорат вода ова она, и еден заледан на токи вокито вика: кај мене у дворо до главата е... демек низ улицте до вратта на коолта а кај него до главата :) ... интересно беше как го кажа, сите почнаа там да се смеет од таксиинта... :)

ШИТ.
Горе кај Маршал Тито јаворо големио шо е почнал да паѓе ов ветаро, тава школто не е оштетано ного ама ного гранки испопаѓаче. Полиција и дистрибуцијата е тука нешто со струјата имаше проблем ама ја дојде.

Еи тава времето стварно ме нервира веке клеца се наздраво нема еден ден убаво да е се дожд и грмотавици мајни другото и штета праа:nesvest::tapp:

има испокршено едно 100-200 двра ама ништо не е x)

Od Ekstrim izlezeh so eden patnicki brod. Mineshe bash da sobere takvi izgubani coveci ... Pred Zair tii coca cola c`drrte bee napraani satelitski anteni a tii drvata tam bee na Zair pred vratta :D

I... U parko edno napustano macence imashe ... go spasih YEE! :D

Не мисљаах сабота или недела, знам нема да е тва тва после излеване сите со алкохол у крвта да одаме, мисљаах да одаме понеделник или вторник сабајлето на баиро?
или на базенто може исто
од кафани и седене нема аир, нешто ново, интересно да има повеќе народ да има:helou:

Ленинова тука кај глобал запеза беше и секојпат е после јак дожд..... од едната страна немат канализација напраано как шо треба и се поплавува упичку матер.:helou::helou:

bese interesno : letaa kanti,stolovi pagjat drva .... strasno ! a si lagaah da odam do zair i na fak malce da sednaah :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom