Струмица

Г

Грејвдигер

Гостин
Јас викам у некоо кафаничка да се збераме:vozbud: термин ка ке га договораме дека:vozbud:
:nesvest::nesvest: кафана та кафана, не се собираме за да се испијанчаме, се собираме мабет да си напрааме и да се видаме кој сме и шо сме... само на пиене да се мислелно...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
:nesvest::nesvest: кафана та кафана, не се собираме за да се испијанчаме, се собираме мабет да си напрааме и да се видаме кој сме и шо сме... само на пиене да се мислелно...

:D у кафана как шо знам може и сок да пииш... : ) )

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Шо биде тај дош бе, градоо напраан базент :)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Од една зграда до таксито дуделе, од таксито до улазо дуделе...
Возе тај таксисто и тии на токи вокито говорат само, не мини низ там поплава е, не мини низ там поплава е, и тај таксисто, оти низ младинска поминааме, вика не минајте низ младинска до вратта има вода... и други там говорат вода ова она, и еден заледан на токи вокито вика: кај мене у дворо до главата е... демек низ улицте до вратта на коолта а кај него до главата :) ... интересно беше как го кажа, сите почнаа там да се смеет од таксиинта... :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
ШИТ.
Горе кај Маршал Тито јаворо големио шо е почнал да паѓе ов ветаро, тава школто не е оштетано ного ама ного гранки испопаѓаче. Полиција и дистрибуцијата е тука нешто со струјата имаше проблем ама ја дојде.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Еи тава времето стварно ме нервира веке клеца се наздраво нема еден ден убаво да е се дожд и грмотавици мајни другото и штета праа:nesvest::tapp:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
има испокршено едно 100-200 двра ама ништо не е x)

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Od Ekstrim izlezeh so eden patnicki brod. Mineshe bash da sobere takvi izgubani coveci ... Pred Zair tii coca cola c`drrte bee napraani satelitski anteni a tii drvata tam bee na Zair pred vratta :D

I... U parko edno napustano macence imashe ... go spasih YEE! :D

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Не мисљаах сабота или недела, знам нема да е тва тва после излеване сите со алкохол у крвта да одаме, мисљаах да одаме понеделник или вторник сабајлето на баиро?
или на базенто може исто
од кафани и седене нема аир, нешто ново, интересно да има повеќе народ да има:helou:

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
Ленинова тука кај глобал запеза беше и секојпат е после јак дожд..... од едната страна немат канализација напраано как шо треба и се поплавува упичку матер.:helou::helou:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
bese interesno : letaa kanti,stolovi pagjat drva .... strasno ! a si lagaah da odam do zair i na fak malce da sednaah :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom