- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.305
- Поени од реакции
- 5.911
Не сум го знаел ова за Веле Бикот а човеков починал неколку дена пред нова година, не знам од што ама подолго време и повеќе пати бил во болница, знам само дека порано е опериран од канцер на тенко црево. А како организација ФМ од Велес потекнуваат, сите од останатите градови се после вклучени во шемата, во последните години Ркулот и Скршениот биле да речам босови и работеле заедно со Тони Бели првиот и со Ајдукот вториот, а имало и помали луѓе со свои екипи што правеле озбилни суми. Сепак да ги држиш Франкфурт и Виена со хероин со години, значи дека биле една од најјаките организации од МК.Koga pocina covekov. Dignaa golema fama okolu taa Operacija narecena Frankfurt mafija. Neznam kolku vi e poznato ova go zboram od informacii od MVR koi bea prezentirani i od shemata na sliki koi bea pokazani kako shema za hierarhijata no samata akcija pocnuva koga vo Germanija e faten Vele narecen Bikot od Gjorce, so heroin vo nego pogolema kolicina vo kilogrami, i koj ja predava celata shema i site klucni luge koi ucestvuvaat vo taa shema na dilanje, kriumcarenje. On im gi kazuva site informacii na policijata i obvinitelstvo, zboram za germanskoto za da dobie minimalna kazna. Togas germancite doagjaat vo kontakt so nasite i so megunarodna sorabotka zatvaraat se shto mrda
Еве една слика од Идризово, горе браќата Асани доле во сиво плава тренерка Томче синот на Спасе Ајдукот, до него извесен Иле од Бутел.