поодамна не сум читал кај нас МВР да фати некој за 2-3 грама Трава...Не те разбирам која ти е поентата.
Легализаација на препарати е едно, друго е продавање...
А може кај нас и Трава више не се користи, преминаа на кокаин

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поодамна не сум читал кај нас МВР да фати некој за 2-3 грама Трава...Не те разбирам која ти е поентата.
Нели имаше темава над 1000 страни? Зошто сега се само 323?
За ваков случај ми има кажувано албанец од Кичево, кој се сомнева дека неговиот син вака е убиен ...но во гостиварските шуми. Го згазиле со камион, и го ставиле на возачкото седиште и го пуштиле камионот во провалија
Ne se ni trudi, ne se maci.Не те разбирам која ти е поентата.
Има шанси да е тоа.Не знам од каде ги има овие информации админот,ова го нема по нет.За ваков случај ми има кажувано албанец од Кичево, кој се сомнева дека неговиот син вака е убиен ...но во гостиварските шуми. Го згазиле со камион, и го ставиле на возачкото седиште и го пуштиле камионот во провалија
човекот долго време пробувал нешто да докажи...но попусто тропал по судско-обвинителските врати
Skopsko kremce i ligus od postarite. Vrska nema so kriminal. Begase od postarite debarmalci da ne go isisaat. Urban skopski folirant i ozboruvac.Нешто за Сашо пПижевски пиже урбана легенда скопска бил нешто
Пошто наголемо се доживува како скопска фаца..па дали е точно тоа дека бил кројач на ноќниот живот во скопје пошто таа работа нее баш обичнаSkopsko kremce i ligus od postarite. Vrska nema so kriminal. Begase od postarite debarmalci da ne go isisaat. Urban skopski folirant i ozboruvac.
Pizhe, Shpana, Kuno, Dzadzo, .......i site drugi sve se toa dudlaci i ligushi a ne krojaci. Ako za kroenje na noken zivot se misli jadenje lajna po skopskite kafani. Bashka sto se cvikatori i tasteri uste od gimnaziski denovi. Pijanduri narkomani i kurtoni. Ova od prva rakaПошто наголемо се доживува како скопска фаца..па дали е точно тоа дека бил кројач на ноќниот живот во скопје пошто таа работа нее баш обична
Ова држи влага,и Зеко е ваљда ист како нив,во биографија пише сопственици косопственици не ти знам што,па си викаш можно ли е толку моќни да билеPizhe, Shpana, Kuno, Dzadzo, .......i site drugi sve se toa dudlaci i ligushi a ne krojaci. Ako za kroenje na noken zivot se misli jadenje lajna po skopskite kafani. Bashka sto se cvikatori i tasteri uste od gimnaziski denovi. Pijanduri narkomani i kurtoni. Ova od prva raka
Stranava e za kriminal i kriminalni grupi vo MK, Pize ili Gmize se mozda za kajgana ama za druga tema. Praete razlikaОва држи влага,и Зеко е ваљда ист како нив,во биографија пише сопственици косопственици не ти знам што,па си викаш можно ли е толку моќни да биле
Lazo dlgio go zatvorile oti na deckoto na aleksandra zaeva mu udril 2-3 samaraНешто за Струмица?
se setaat li vo strumica so maski,protiv corona virusov? i aj da ne ispadne deka ne e u tema prasanjevo,ima li mn policija?Нешто за Струмица?