Fantasy Premier League 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Free hit чипот за наредно коло или да се чека уште некое кога ќе биде завршница на ФА куп?
Имам 5 играчи кои ќе отсутвуваат и Хадсон-Одои кој мислам дека нема да се врати.
Free Transfers : 2

Чекај.
А Одои за Борнмут може да се врати.

Free hit чипот за наредно коло или да се чека уште некое кога ќе биде завршница на ФА куп?
Имам 5 играчи кои ќе отсутвуваат и Хадсон-Одои кој мислам дека нема да се врати.
Free Transfers : 2
Мислам дека 31 коло ќе биде со пола екипи заради ФА купот. Користи го тогаш

Знаев дека еден ден, во овие три години играње Фантази ќе ме стигне ова, но добро.
Правев комбинации за трансфери за следните неколку кола (4-5 играчи беа во прашање) и наместо да излезам од апликацијата, глупавите прсти ми стиснаа ,,конфирм" и сега сакам да си го одземам животот.

Одвај влегов влегов во топ 100 во Републила Северна Македонија.
Единствено утре господинот Салах може да ме избави од ситуацијава.

Знаев дека еден ден, во овие три години играње Фантази ќе ме стигне ова, но добро.
Правев комбинации за трансфери за следните неколку кола (4-5 играчи беа во прашање) и наместо да излезам од апликацијата, глупавите прсти ми стиснаа ,,конфирм" и сега сакам да си го одземам животот.

Одвај влегов влегов во топ 100 во Републила Северна Македонија.
Единствено утре господинот Салах може да ме избави од ситуацијава.
@Dani @Uli Hoeneß Ај помогнете му повеќе од мене се разбирате :D
Мислам ако стисне "activate wildcard" нема да изгуби поени за трансфери така?
не знам за "free chip" како функционира до душа..

Имам искористено вајлдкард и за вториот дел од сезоната. Доцна е веќе, памет за другпат. Направени се трансферите.

Последно уредено:

Можам само јаже да му дадам, поинаку не можам да му помогнам.

Мислам дека ако веќе кликнал confirm и му одземале поени веќе е доцна што и да активира (бетер ќе се зезнеш само :D). Вајлд карата или фри хит ќе имаат ефект само за следните трансфери. Не знам како успеа случајно, пошто не е еден, туку 2 клика до комплетирање на трансферите.

@RATM жал ми е :(
Првата сезона јас 16 трансфери имав направено без вајлд карта :D

Можам само јаже да му дадам, поинаку не можам да му помогнам.

Мислам дека ако веќе кликнал confirm и му одземале поени веќе е доцна што и да активира (бетер ќе се зезнеш само :D). Вајлд карата или фри хит ќе имаат ефект само за следните трансфери. Не знам како успеа случајно, пошто не е еден, туку 2 клика до комплетирање на трансферите.

@RATM жал ми е :(
Првата сезона јас 16 трансфери имав направено без вајлд карта :D

Некстот случајно, а конфирмот бегајќи панично назад...прсти-ќебапи. :(

Мислам дека ако веќе кликнал confirm и му одземале поени веќе е доцна што и да активира (бетер ќе се зезнеш само :D). Вајлд карата или фри хит ќе имаат ефект само за следните трансфери
Да се корегирам. Рече дека нема вајлдкарта, но нека стои тука информативно. 698008E1-47CA-4F2B-86D6-B464C3ED0067.jpeg

Нема да му бидат одземени поени ако активира вајдкарта. Испробано!

Значи мајката у пичка на Брендан.
Да даде господ 8мо место да завршат.
Правам трансфер и викам ајде нема да користам фри-хит ама морам да откријам средина со некои стандардни прибидејќи сум без 5 играчи а и Марсиал изгледа нема да игра.
Небитно...мислам цел ден, гуглам, читам и викам мора некој во средина од Лестер.
Барнс кога игра кога на клупа време, не тој.
Перез, исти курац.
Викам ајде знам дека Тилеманс е единствен стандарден иако не носи нешто многу поени. Цената ок, ќе го земам него. (Цената е причина зашто не Медисон)
Еве го, можеби и прв пат да е фит а да не е стартер.
Ова коло армагедон...Ако направам 40 поени, презадоволен ќе сум.

Значи мајката у пичка на Брендан.
Да даде господ 8мо место да завршат.
Правам трансфер и викам ајде нема да користам фри-хит ама морам да откријам средина со некои стандардни прибидејќи сум без 5 играчи а и Марсиал изгледа нема да игра.
Небитно...мислам цел ден, гуглам, читам и викам мора некој во средина од Лестер.
Барнс кога игра кога на клупа време, не тој.
Перез, исти курац.
Викам ајде знам дека Тилеманс е единствен стандарден иако не носи нешто многу поени. Цената ок, ќе го земам него. (Цената е причина зашто не Медисон)
Еве го, можеби и прв пат да е фит а да не е стартер.
Ова коло армагедон...Ако направам 40 поени, презадоволен ќе сум.

Јас после 28 кола за првпат го ставив Варди. Отидов и чекор понатаму - Варди капитен.
Нему трагот не му се знае.
Не си сам.

Кога ќе се одиграт Астон Вила- Шефилд и Сити - Арсенал?

Кога ќе се одиграт Астон Вила- Шефилд и Сити - Арсенал?

Сити-Арсенал можно е да се префрли за следно коло. Мислам дека денес треба да објават за двете утакмици кога ќе се одиграат.

Back
На врв Bottom