Мене ме интересира дали го бркале по некои нивиЕ замислете сега овај судел во нашиве лиги, не е чудно што сме на дното![]()
Ако има ваков фаул досудено лелеле сто стапаМене ме интересира дали го бркале по некои ниви![]()
Ај определи се, за фаул збориш или за контакт?Ее ама му се нафрливте. Никој не вели дека го турна, туку дека имаше контакт со рацете со кој можи му го забави скокот во зависност од интензитетот на контактот. Какви фаули се суделе во корист на дефанзивци во вакви случаи.
За фаул без контакт ебате...Ај определи се, за фаул збориш или за контакт?
Ja досега не сум видел некој за онаков допир да свири фаул. А гледам фудбал активно од цирка 1998-ма. Впрочем, баш Серхио Рамос е тип кој кога има прав фаул, онака мирно да реагира.Ее ама му се нафрливте. Никој не вели дека го турна, туку дека имаше контакт со рацете со кој можи му го забави скокот во зависност од интензитетот на контактот. Какви фаули се суделе во корист на дефанзивци во вакви случаи.
Разбрав сега, ајт ој сеа со Џонка удајте се во Драгор! Ебате беља...За фаул без контакт ебате...
Велешта ами, сигурно на плакати го имаат лепено ликот негов со wanted и долу на плакатата pesë mijë euroАко има ваков пенал досудено лелеле сто стапа![]()
Во Драгорот можи глата да си ја дупнат а да се удават потешкоРазбрав сега, ајт ој сеа со Џонка удајте се во Драгор! Ебате беља...
Вчера на ова ми текна мене. Слична ситуација, голот на Мората беше поништен поради фаул во напад.Ja досега не сум видел некој за онаков допир да свири фаул. А гледам фудбал активно од цирка 1998-ма. Впрочем, баш Серхио Рамос е тип кој кога има прав фаул, онака мирно да реагира.
Еве @ob1 постави видео со сличен дуел. Значи реков не знам колкав бил интензитот на контактот над Рамос, ама дека биле поништувани многу голови заради вакви дуели, биле. Дали имало интензитет за да се поништи и овај, не можиме да кажиме.Ja досега не сум видел некој за онаков допир да свири фаул. А гледам фудбал активно од цирка 1998-ма. Впрочем, баш Серхио Рамос е тип кој кога има прав фаул, онака мирно да реагира.
Како ќе кажиш. За поништениот гол на Мората има контакт или фаул ?Разбрав сега, ајт ој сеа со Џонка удајте се во Драгор! Ебате беља...
Не мора да падни на напред. Доволно е само да го забави во скокот со контактот. Јас играм нешто поќе од 10 години лигашки фудбал. Јес да е сега селска лига ама сум поминал и низ младдите категории на Пелистер.На видеото со Мората е сличен фаулот а и не баш,затоа што Мората го турка со рацете нослото и Киелини паѓа нанапред, баш тоа шо го пишаа некој поназад,дека ако имало фаул од Хесус ќе паднел Рамос нанапред а не наназад, попросто амин![]()