UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.670
Поени од реакции
8.290
Имаше контакт но не и фаул, баго стопанката, не го дрвете со фаулот. Рамос падна наназад, значи која физика треба да имаш учено, за да извлечеш заклучок дека она е фаул:facepalm:. Ако го турнал Хесус, напред треба да падне :toe: , заклучок: не било фаул! Логика бе батка!
Чиста утка на Рамос, па тој не се бунеше толку колку некои стручни лица овде на форумов!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ее ама му се нафрливте. Никој не вели дека го турна, туку дека имаше контакт со рацете со кој можи му го забави скокот во зависност од интензитетот на контактот. Какви фаули се суделе во корист на дефанзивци во вакви случаи.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.670
Поени од реакции
8.290
Ее ама му се нафрливте. Никој не вели дека го турна, туку дека имаше контакт со рацете со кој можи му го забави скокот во зависност од интензитетот на контактот. Какви фаули се суделе во корист на дефанзивци во вакви случаи.
Ај определи се, за фаул збориш или за контакт?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.513
Ja досега не сум видел некој за онаков допир да свири фаул. А гледам фудбал активно од цирка 1998-ма. Впрочем, баш Серхио Рамос е тип кој кога има прав фаул, онака мирно да реагира.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.100
Поени од реакции
19.497
Ако има ваков пенал досудено лелеле сто стапа :ROFLMAO:
Велешта ами, сигурно на плакати го имаат лепено ликот негов со wanted и долу на плакатата pesë mijë euro :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Разбрав сега, ајт ој сеа со Џонка удајте се во Драгор! Ебате беља...
Во Драгорот можи глата да си ја дупнат а да се удават потешко :D

O

ob1

Гостин
Ja досега не сум видел некој за онаков допир да свири фаул. А гледам фудбал активно од цирка 1998-ма. Впрочем, баш Серхио Рамос е тип кој кога има прав фаул, онака мирно да реагира.
Вчера на ова ми текна мене. Слична ситуација, голот на Мората беше поништен поради фаул во напад.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еве @ob1 постави видео со сличен дуел. Значи реков не знам колкав бил интензитот на контактот над Рамос, ама дека биле поништувани многу голови заради вакви дуели, биле. Дали имало интензитет за да се поништи и овај, не можиме да кажиме.
Разбрав сега, ајт ој сеа со Џонка удајте се во Драгор! Ебате беља...
Како ќе кажиш. За поништениот гол на Мората има контакт или фаул ?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.100
Поени од реакции
19.497
На видеото со Мората е сличен фаулот а и не баш,затоа што Мората го турка со рацете нослото и Киелини паѓа нанапред, баш тоа шо го пишаа некој поназад,дека ако имало фаул од Хесус ќе паднел Рамос нанапред а не наназад, попросто амин :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
На видеото со Мората е сличен фаулот а и не баш,затоа што Мората го турка со рацете нослото и Киелини паѓа нанапред, баш тоа шо го пишаа некој поназад,дека ако имало фаул од Хесус ќе паднел Рамос нанапред а не наназад, попросто амин :)
Не мора да падни на напред. Доволно е само да го забави во скокот со контактот. Јас играм нешто поќе од 10 години лигашки фудбал. Јес да е сега селска лига ама сум поминал и низ младдите категории на Пелистер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom