Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Никад не извел корнер, звездата се мести да дава голови со глава.Нека фаќа патот, нека дојдат Невеш и Санчо + шпиц асален и мислам можеме да збориме за посериозни работи.

Погба можеше да биде Кантона. Можеше да биде најдобар. Во нозете има икс пати како Марсијал но во главата пропорционално икс пати помалку. Марсијал со поголеми маргини :pos: гомно е и треба да биде цензуриран. За мене не постои па макар и титула ни донесол во иднина.
Автоматски споено мислење:

Погба ми ствара некое angry чувство кога ќе се спомне. Од она за кое може да биде и сите пропратни работи со тоа, слава, фанови, да бидеш лидер на еден нов Јунајтед, да кроиш историја онаква каква сакаш, нормално со своите лимити. Он и тие негови дрвени адвокати излават со изјави дека сакал да си оди. Оди пи.ко среќен ти пат, само размисли дали во Јуве или Реал ќе бидеш лидер или ќе јадеш шамари.

Најпрво чистење на клубот од сите клиенти на Мино и во иднина него ни блиску до клубот да не го пуштаат. Може и забрана за спомнување на името!
На лето Санчо, центарфор еден и некој во среден ред на место на говедото. Повеќе од тројца нови ризик е! После тоа може само рефреш да се прави со по еден или два саглам играчи по преоден рок.

Алексис Санчез наводно закачил корона.Ако стварно закачил, уште сида му фали да закачи братов.
Повикан е за утакмицата денес.

Може ќе игра со 40 температура,бем ли га...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Алексис Санчез наводно закачил корона.Ако стварно закачил, уште сида му фали да закачи братов.
otvori li statijava, vide li tocno sto pisuva : ))))
vaka se ragjaat fejk vesti.

Timo Werner has received an offer from #mufc. There is a clause in his contract which allows him to agree a £51m move, as long as it is negotiated before a deadline in April. [The Athletic]
Пишува и дека чекал да види дали ќе има Ливерпул понуда за него.

otvori li statijava, vide li tocno sto pisuva : ))))
vaka se ragjaat fejk vesti.

баце ја си пишав дека НАВОДНО, не тврдев со сигурност.Верифициран е профилот па имаше доза на кредибилност, но чим немаше по италијански медиуми значи е фејк њуз.

Инаку misleading е насловот, претходно не го прочитав текстот.Моја грешка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom