UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mayavin

Гостин
A ti brises pistovi malce a? Zatoa drug pat cekaj do kraj da zavrsi utakmicata i ne e sramota be i da zgresis :D

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Сакав да ги урочам, ај што имам респект ама потајно длабоко во себе ги мрзам ненормално. По грзларска екипа од нив немало и нема ни да има. И пак таква екипа ко нив зима 3 пати по ред. :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Единствен смешен тука си ти, колективен крах им се деси и ја изгубија утакмицата во 5 минути, а најверојатно и двобојот. Никаква врска ова немаше со Валверде. Најголема разлика направи влагањето на Стерлинг.
Imase vrska, ama so KDB. Pozz i pak mislete deka Real ima podobra sredina od City i deka nieden igrac od City ne bi zemale vo Real.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.100
Поени од реакции
19.497
Најмртвиот Атлетико го тепа Ливерпул, најбедниот Реал во нивна скорешна историја губи од Сити, и се разбира Челзи повеќе од очекувано го изеде од Баерн. Аргументов ни пред продавница нема да ти помине. Преиспитај се додека можеш.
На ракија е 100% утре кога ќе се отрезни срам ќе му биди да се логира :)

Член од
4 ноември 2013
Мислења
948
Поени од реакции
1.483
Бро ти до пред два саати викаше дека Баерн е најјак, само Ливерпул, може да го сопре, од каде сега Сити :toe:
Прво , не сум ти ја бро
Второ нигде не кажав дека Баерн е најак туку го ставам у корпа со Сити , Барса Јуве и ПСЖ и дека е рамноправен со споменатите
Ливерпул според резултатите и фудбалот што го играат се далеку поспремни од секој можен аспект од другите екипи.

А сега Баерн што на пола тука од вас ви е комплекс тоа е друга работа, можеби ве пече нешто коа ке се спомне па за тоа ;)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Сигурно имате пишано поназад ама ај јас да си прашам :D :Само јас мислам дека беше фал вториот гол на Сити?

O

ob1

Гостин
Imase vrska, ama so KDB. Pozz i pak mislete deka Real ima podobra sredina od City i deka nieden igrac od City ne bi zemale vo Real.
Класика твој коментар, господ да земе да го дешифрира коментаров нема да сфати што сакаш да кажеш.
И уште една твоја класика, да си измислиш работа чисто колку да доловиш поента - дека ниту еден играч не би земале од Сити во Реал.
Ма да те разбирам, тресеш глупости за да доловиш поента. Не ти е прв пат ова, а сигурно нема да ти биде ни последен.
Победава на Сити нема никаква врска со Влаверде, апсолутно никаква. Одлична партија изигра Феде, али џабе ти се објаснува тебе, ќе фрлиш сеа некое хехенце и ќе умре цел форум.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Класика твој коментар, господ да земе да го дешифрира коментаров нема да сфати што сакаш да кажеш.
И уште една твоја класика, да си измислиш работа чисто колку да доловиш поента - дека ниту еден играч не би земале од Сити во Реал.
Ма да те разбирам, тресеш глупости за да доловиш поента. Не ти е прв пат ова, а сигурно нема да ти биде ни последен.
Победава на Сити нема никаква врска со Влаверде, апсолутно никаква. Одлична партија изигра Феде, али џабе ти се објаснува тебе, ќе фрлиш сеа некое хехенце и ќе умре цел форум/
Ne znam kaj rekov neso loso za Valverde ali dobro ete neka ti bide. Postot moj bese peckanje za zmejot koj tresese gluposti za KDB i sredinata na City, ne znam zosto se najde pogoden od komentarot koga ne ti se obrativ tebe. Mozda mislis ko nego, ne znam sto da ti kazam. :toe:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.100
Поени од реакции
19.497
Сигурно имате пишано поназад ама ај јас да си прашам :D :Само јас мислам дека беше фал вториот гол на Сити?
Вториот гол беше од пенал,за каков фаул зборуваш ? :)
Автоматски споено мислење:

Реал во 5 минути :D

O

ob1

Гостин
Ne znam kaj rekov neso loso za Valverde ali dobro ete neka ti bide. Postot moj bese peckanje za zmejot koj tresese gluposti za KDB i sredinata na City, ne znam zosto se najde pogoden od komentarot koga ne ti se obrativ tebe. Mozda mislis ko nego, ne znam sto da ti kazam. :toe:
Брат како да ти кажам дека @zmej gorjanin во екот на Реал Мадрид не убедуваше дека Бејл е бољи од Роналдо.
Памтам како се брукаше тука кога збореше дека не го бивало Де Брујне.

Првиот коментар ти го сфатив како да алудираш дека Валверде изиграл ужасна утакмица. Баш напротив, супер утакмица изигра со оглед на околностите.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.727
Поени од реакции
22.874
На ви ја премиер лига, едвај чекам и на муцињата на Симеоне да им го збрцаме ко што го исиса Реал сеа.
Значи француската лига е ептен поквалитетна од италијанската по твоја логика, бидејќи седмиот тим во Франција (Лион) го победи првиот во Италија (Јуве).

На кој дијалект е ова?

O

ob1

Гостин
Ваљда за првиот мисли.
Никаков збор за фаул во напад, Рамос прерано рипна и го изгуби дуелот со Габриел Жезус.
Не ми се верува дека напаѓач од типот на Жезус успеа да го надитри Рамос.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.100
Поени од реакции
19.497
Значи француската лига е ептен поквалитетна од италијанската по твоја логика, бидејќи седмиот тим во Франција (Лион) го победи првиот во Италија (Јуве).

На кој дијалект е ова?
Битолски:)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Брат како да ти кажам дека @zmej gorjanin во екот на Реал Мадрид не убедуваше дека Бејл е бољи од Роналдо.
Памтам како се брукаше тука кога збореше дека не го бивало Де Брујне.

Првиот коментар ти го сфатив како да алудираш дека Валверде изиграл ужасна утакмица. Баш напротив, супер утакмица изигра со оглед на околностите.
Ne be ne go diskreditiram maliot, dobar si e, ama morav da go pecnam zmejot. Ako ostanese 1-0 ke se vadev deka ima i revans. :ROFLMAO:
Sala na strana KDB e ubedlivo najdobar veznjak u svet momentalno, poezija od igrac.

Nego, zaso Kros ne igrase be, povreda ili dnopertiza na Zidan? Btw utakmicava bese tezok rak i ne znam kako padnaa tri gola... Interesno e sto Real bea kamenja cel mec osven 15tina minuti posle dadeniot gol kade City topka ne pipna. Cuden mec epten, i prvite sostavi i igrata i golovite, sve bese cudno. :D Pep konecno tepase na gosti u nokaut faza protiv poseriozen tim, posle 5000 godini. :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Реал во 5 минути :D
За првиот, утка моја :)
Ми изгледаше како да го подтурна онака малку, педерски.

На кој дијалект е ова?
Па веројатно се познава по сликата на аватар :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom