Нема рептили.
Pink Floyd - The dark side of the moon ти е најдобра претстава за нив...чиста битова содржина и потсмев на овие прикаски.
(Глупоста владее со светов Дир мај @BenDover .)
nene... ne se skontavme... ja uopshte ne veruvam u toa dejvid ajk... sarkazam mi e... ali za isto zborime... gluposta e nekoristenje na racioto... neokorteksot... ondak si samo u nagoni ( plus emocii de )... a nagonite se u rbetnio neli mozok.. takozvani reptilni mozok.. znaci so svetot vladee gluposta.. ili reptilite ili debelocrevcite... ili daj drug izraz
nene... ne se skontavme... ja uopshte ne veruvam u toa dejvid ajk... sarkazam mi e... ali za isto zborime... gluposta e nekoristenje na racioto... neokorteksot... ondak si samo u nagoni ( plus emocii de )... a nagonite se u rbetnio neli mozok.. takozvani reptilni mozok.. znaci so svetot vladee gluposta.. ili reptilite ili debelocrevcite... ili daj drug izraz
Ако му најдеш џенска во црно (оние латекс и камшик) сигурен сум дека ќе биде редовен, оти според @Ron Burgundy сакал да биде доминиран, смачено му е од по дискотеки и женски кои се даваат за пијачки. Значи има потенцијал, сака промени.
Ако му најдеш џенска во црно (оние латекс и камшик) сигурен сум дека ќе биде редовен, оти според @Ron Burgundy сакал да биде доминиран, смачено му е од по дискотеки и женски кои се даваат за пијачки. Значи има потенцијал, сака промени.
Kazi mi... kako si... sho ima novo po kladilnicite... kec na kec?
Sent from my Ultra Mega Madrfaking Foun
Автоматски споено мислење:
inaku @placeb koga vekje go postavi i seriozniot muabet.....
Postoi mehanizam kako da se raste... etapi.... mozda vekje i go znaeme site Maslow so negovata piramida na potrebi.... go izdrza testot na vremeto... ova funkcionira...
Mora da pocnesh od dolu pa nagore....i morash sam za da funkcionira kako treba.....
Problemot shto go gledam e ili najcesto sme zaglaveni vo dolnite dve skalila... ili ripame skalila....
I koga pravime muabet socijalizam vizavi kapitalizam... se zamarame so dolnite dve... i potsvesno sakame drzavata da ni gi reshi ovie raboti.... pa vekje neli odredeno vreme se razmisluva vo nasoka na universal income... skandinavcite i vo amerika mislam edno gradce go testiraat... no i tuka ima problem... ako sam brate... SAM ne si gi reshish tie dve skalila, nezavisno od sistemot vo koj ziveesh, ondak nema nagore kako sho treba...
Site im se divime na skandinavcite... cesto si pishuvam... kontempliram so kolega vo Finska... od tuka otide sam... najde rabota sam tamu, na baza na negovite sposobnosti... S A M..
I gi obzervira od prva raka... i dojde do zaklucok deka tamu sistemot tolku se grizi za niv, shto oni nema potreba da porasnat.... i doagjame do problemot denes....
(Епа ја ко лафев за скандинавкиве...ти - јапонки, калинки...ова - она....)
И Скандинавија ќе ја надвисне небиднината...глупоста е неуништлива.
( грото се жалат за мигрантиве кои го цицаат системов. )
...мојата дилема сеуште постои: и покрај глупоста како космички феномен... која е таа сила која управува со "неспознаените" и го убива моралот и совеста во нив.(фуд, работа, слип, френдшип...дрн...дрн...го имаат сево ова - а тие се најопасните.)
...мојата дилема сеуште постои: и покрај глупоста како космички феномен... која е таа сила која управува со "неспознаените" и го убива моралот и совеста во нив.(фуд, работа, слип, френдшип...дрн...дрн...го имаат сево ова - а тие се најопасните.)
Истата сила, која што им помогнала на Да Винчи, Никола Тесла, Шаубергер, В.Расел и ред други, да се просветлат, т.е. да осознаат законите на природата, да согледаат како функционираат работите од друг агол, да станат иноватори, без да имаат прочитано 1000ци страни.
Сите сме еден вид рецептори, во зависност од различни животни влијанија,се обликуваме различно.
Истата сила, која што им помогнала на Да Винчи, Никола Тесла, Шаубергер, В.Расел и ред други, да се просветлат, т.е. да осознаат законите на природата, да согледаат како функционираат работите од друг агол, да станат иноватори, без да имаат прочитано 1000ци страни.
Сите сме еден вид рецептори, во зависност од различни животни влијанија,се обликуваме различно.
Не е истата сила...камо среќа да е истата....Многу на форумов се дрндаше за религијата - што е безвезе...религиозноста е вродена.... и без постоечкиве религии, барањето за " нешто вишо" секогаш е вродено т.е. и во текот на животот оној кој демек не верува во ништо кога му е тешко, најинстинктивно бара "некаков Господ"... друга сила е тоа Дир...и ужива во "мнозинството".
Не е истата сила...камо среќа да е истата....Многу на форумов се дрндаше за религијата - што е безвезе...религиозноста е вродена.... и без постоечкиве религии, барањето за " нешто вишо" секогаш е вродено т.е. и во текот на животот оној кој демек не верува во ништо кога му е тешко, најинстинктивно бара "некаков Господ"... друга сила е тоа Дир...и ужива во "мнозинството".
Истата сила е т.е. центарот е ист, само што се дели, како што имаме топло-ладно, ден-ноќ итн. За да сфатиш што и како ќе мора да го прочиташ Да Винчи на денешницата, чичко В.Расел
Placeb ne te drzi memorija izgleda.... ja skandinavkite ti gi prifatifff za u penzijata.... pa posle izleze deka jedino na @teneke mozam so sigurnost da racunam....
Nego super vi e diskusijava... samo pak fokus sega na rabota moram.... a fokus iz d kiiiii....
Истата сила е т.е. центарот е ист, само што се дели, како што имаме топло-ладно, ден-ноќ итн. За да сфатиш што и како ќе мора да го прочиташ Да Винчи на денешницата, чичко В.Расел
Од давање -се' ни зедоја.
...Нејсе, за чварката се вативте ко за "психоделичен локум"(ем благ ем скомиња фаќа кога го јадеш)
...Дај твои размислувања и кој е тој фамозен зачин на натан-чето ?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.