Lugje Vo Crno

• Креатор на темата Креатор на темата ZoranC
  • Време на започнување Време на започнување
Опасно е по трето око тоа.....може дупка во черепот да се направи.
105076920-human-realistic-skull-with-a-hole-trepanation-ancient-surgery-white-background-anatomy-vector-illust.jpg

Така сум слушал.....потврди ми дали е така ти си 32 и 1/4 скалило јас сум 32 :D

"Симитка" = монс пубис, монс пубисот има триаголна форма, триаголник симбол на Илуми-naughty-те. Коинциденција? Не би рекла!

@Beric Dondarrion evo ti vtora shansa... posho ja sve vreme mislam deka si dizajner.... ushe otkako prati eden minimal kako se upukuva u glava....

Kje mi treba logo za organizacijava... za registracijata.... pa vikam da te inicirame u redot.....

Sent from my UltraMegaFensiFoun w869i

Со овие јаки симболи...шести очи...иницијациии -миницијациии.
...вечер, реал -сити што да клаам (чисто ради немоќ кон небиднината)
њњњ.ловам.ве.сите.цмок

"Симитка" = монс пубис, монс пубисот има триаголна форма, триаголник симбол на Илуми-naughty-те. Коинциденција? Не би рекла!
Цицка беше поблага форма......ова е веќе некст левел. Кога ќе размислам малку имале право тајниве друштва што кријат информации...

Цицка беше поблага форма......ова е веќе некст левел. Кога ќе размислам малку имале право тајниве друштва што кријат информации...

Да, се плашам дека веќе премногу откривме. :oops:

Со овие јаки симболи...шести очи...иницијациии -миницијациии.
...вечер, реал -сити што да клаам (чисто ради немоќ кон небиднината)
њњњ.ловам.ве.сите.цмок
3:2 за Реал Мадрид...ставај го точен резултат, магијата е сега со мене....јас не можам ама ти ќе знаеш :)
Автоматски споено мислење:

Да пробаат со мраз на чело кога ќе буљат у симитката.....барај сега чаре, не бива вака, ќе ги натера ѓаоло ќе се изгорат :LOL:

taka i Klark i Kjubrik se istrcaa... ali neli sme uf Altruizmo i ljuboffff

Nego mi tekna..... zapoznaff eden skientolog... pocna da mi objasnuva zashto treba da odam kaj niv na auditing.... sakate li da znaete kako pomina muabetot?

3:2 за Реал Мадрид...ставај го точен резултат, магијата е сега со мене....јас не можам ама ти ќе знаеш :)
Автоматски споено мислење:

Да пробаат со мраз на чело кога ќе буљат у симитката.....барај сега чаре, не бива вака, ќе ги натера ѓаоло ќе се изгорат :LOL:
Ако ме зезнеш и во наредните 3:2 животи ќе те прогонувам...хехе...

Ако ме зезнеш и во наредните 3:2 животи ќе те прогонувам...хехе...
Ако се сомневаш не ставај....треба и тебе магијата да ти се погоди. Со чисто срце само...и ќе биде :)

Нишчо.
...Што би рекол масонскиот илуминат со четврто око на газот (читај бајага): да смо живи и здрави још година....

Нишчо.
...Што би рекол масонскиот илуминат со четврто око на газот (читај бајага): да смо живи и здрави још година....
Нема да играм само ти да фатиш.....а ќе ти кажам пола пари кај ќе ги дадеш :)
P.S. После јас ќе дадам дупло од твоето.....

Нема да играм само ти да фатиш.....а ќе ти кажам пола пари кај ќе ги дадеш :)
P.S. После јас ќе дадам дупло од твоето.....
Бреј....саде надприродна мистика....бре...бре...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom