UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Најмизерен менталитет во светот, потчинувачки и слугински има овде. Ако нешто не чини одма правиме споредба со некое полошо, ќути има и полошо. Така додека не дојдеме до дното, сами да сме. Еден земал се смее хехе јас ќе си гледам стрим, друг споредува Германија како било. Логично, додека има вакви, а ќе има вечно, ќе си играат со нас како сакаат.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Најмизерен менталитет во светот, потчинувачки и слугински има овде. Ако нешто не чини одма правиме споредба со некое полошо, ќути има и полошо. Така додека не дојдеме до дното, сами да сме. Еден земал се смее хехе јас ќе си гледам стрим, друг споредува Германија како било. Логично, додека има вакви, а ќе има вечно, ќе си играат со нас како сакаат.
А шо се прават па овие Телеком паметни и не ги даваат правата на Телекабел?

Јас колку што знам имаше нешто фрка околу ова, дури и до тужби ако не се лажам дојде од страна на Телекабел.

Член од
4 јуни 2016
Мислења
476
Поени од реакции
413
Samo kvalitetno IPTV, okolu 70-75 evra e godishna pretplata. Imash BT Sport, Sky Sports imash arapski Bein Sports kanali koi prenesuvaat sekakov sport i gi ima i vo 4k kvalitet.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Dude, seriozno go postavi prasanjevo? Mislam, daj brat... :))) aj pogodi od tri pati zaso ne im gi davaat pravata.
Знам дека се нивни... ама тоа не значи дека не треба да постават одредена (реална) цена и да ги дават на другите оператори.

Така сите ќе бидат весели и среќни... кој кај сака ќе си се приклучи. И цела Македонија ќе си гледа фудбал.

Сепак треба да се има некоја демократија шо се вели, за тоа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека се нивни... ама тоа не значи дека не треба да постават одредена (реална) цена и да ги дават на другите оператори.

Така сите ќе бидат весели и среќни... кој кај сака ќе си се приклучи. И цела Македонија ќе си гледа фудбал.

Не е легално ни првото, ни второто во земја која што пропагира дека нема монопол. За едноумието на Телеком да не почнам да зборам овде, ќе ми откажат кочниците :)

Член од
7 октомври 2018
Мислења
203
Поени од реакции
387

Па фората им е да ги држи корисниците кај нив :) Нивни канали, нивно право да си ја одредат цената, а на другите е дали ќе си ја платат за да ги откупат правата :)

Исто ти е ко некој у маало да продава точак за 30000, а ти му го бараш за 1000 денари затоа што цело маало има точаци, само ти немаш :)

Него назад на темата :))

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

Стигнаа на суд лани со асоцијацијата на кабелски оператори, знаеме како Телеком ги доби правата и што правеше со нив, ево државата се вмеша.
Ова исто како на школо деца да се истепаат па потоа да им влезе учителката.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Каде има добри стримови? Футибајт?

Добри ли се тие Андроид ТВ боксови од 50 евра, пошто телевизор ми е на WebOS, да не фрлам пари џабе ако не ги бива. Сори за оф топик. Форца Барса!

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Не. Најмизерен народ сме, оти не го уклучуваме мозочето, да разбериме што сака да кажи другиот, туку си мислиме дека сме потомци од Аљекса и нас како на света раса се ни следува.
Оти бе газе не се буниш торенти ко че сметнуваш?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Не. Најмизерен народ сме, оти не го уклучуваме мозочето, да разбериме што сака да кажи другиот, туку си мислиме дека сме потомци од Аљекса и нас како на света раса се ни следува.
Оти бе газе не се буниш торенти ко че сметнуваш?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Ау до кај ја растегнавте. И јас сум оф со муабетов али накратко, новиот закон им наметнува на операториве да бидат подложни на казни доколку (народски кажано) не гарантираат за потекло и авторски права на било која прикажана содржина. Не знам за теоретски но практично е тоа невозможно затоа што вршат само преемитување па во случајов според мене џабе се плука, односно се плука на погрешна страна. И си кажаа дека НЕМА да наплатат кај потрошувачите додека трае протестот. Оттука, да се надеваме дека кратко ке трае...и не е дека некој нема да гледа лига шампиони поради ова :)
Автоматски споено мислење:

Вечерва навиваме за малион клуб од Лондон и за Наполи, чисто за поинтересен тек

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom