UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ви се чудам на паметот. Све млади деца овде, а вие уште се замарате со оператори.

Си земаш IPTV и шибаш :tvg:
^

Најлош вид на луѓе.

Убедливо.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Најлош вид на луѓе.

Убедливо.
Најлош да, јас денеска ќе си гледам... а ти ќе кукаш по операторите и по државата. Плус јас за исти пари ќе имам над 5000+ канали и да незнам што да сменам, а ти 150.

Се гледа кој е полош и заостанат.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Најлош да, јас денеска ќе си гледам... а ти ќе кукаш по операторите и по државата. Плус јас за исти пари ќе имам над 5000+ канали и да незнам што да сменам, а ти 150.

Јас сум импресиониран од твојата прогресивност. Како само ти текнало да земеш IPTV, или да најдеш стрим на интернет, секоја чест. Епохално откритие.
Драго ми е што не просветли сите тука и уште подраго ми е што целосно ја имаш погодено поентата.
Гениј.

B

Beginner

Гостин
После ваков пост и вечер ако може да ги тргнат тогаш нека се обесат сите гомна и овие што го изгласале законот. И дај не заебавајте никако не е подобро со стримови да се ебаваш. А и разликата од монитор/телефон и телевизор е голема ама ок ќе се тешиме подобро е стримови да бараш.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Јас сум импресиониран од твојата прогресивност. Како само ти текнало да земеш IPTV, или да најдеш стрим на интернет, секоја чест. Епохално откритие.
Драго ми е што не просветли сите тука и уште подраго ми е што целосно ја имаш погодено поентата.
Гениј.
Така е, до преги да не гледаше на македонска телевизија со македонски коментатор? Поентата одамна е исчезната, уште со отстранувањето на ЛШ од МТВ.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Po ova sto go razbrav na 16 februari sds tivko i neprimetno donele zakon so koj fakticki gi reketiraat operatorive odnosno skoro za duplo se zgolemuvaat trosocite na operatorive za remituvanje na stranski programi a ovie preku nivnoto zdruzenie ke go ukinat emituvanjeto na sportskive kanali so cel vladava da go povlecit noviov zakon.
Не се укинуваат само спортските, туку сите канали освен националниот сервис.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
A be brat4e taka treba, sakas serija na tv? sakas sport na tv?
Ke si plati6 haha, vaka e u cel svet, ako sakate da bidete moderni mora PPV, haha vie ste naviknati na "ke si platam telekabel paket za sportklub, ke si gledma sport" i taka e toa?
haha, ke si platis haha

Каков канцер е ова бе?
До кога ќе трпиме вакви срања?
Од секој аспект на обидов за државава сме срање

Утре да се донесе закон за задолжително губење на анална невиност со премиерот без разлика кој е, ќе се изглааса ова со 119 гласа во собрание, на кајгана некој ќе пише "haha a be tapa drzava sme ama toa e, aj, se deshava, ke mu ja letnam u germanija ne se zamaram haha" и тоа е тоа

До кога ќе прифаќаме вакви работи како најнормални???

За пар месеци може ЕП да играме, постои голема шанса само на СК да се дава...а пошто законов може лесно да се твистне....ете ти и ЕП да не гледаме

Значи? Ќе одиме во кладилници и кафичи да гледаме...

...but wait! После 3-4 години и тие ќе бидат затворени за "неавторизирано пуштање на странски канали"

И пак некој како мене вака безопасно ќе си јаде гомна "tapa drzava sme to e" без ништо да направиме

Не е рационално или разумно можеби вака да ме нервираат овие работи, ама јбг,тоа е, ме нервираат

/rant over

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Не кревајте паника ке даваат вечер фудбал Лига Шампиони ми кажаа од Телеком пред малце.:).
За понатаму се уште процедурата е во тек и ке се знае во наредните денови до крај на месецот ..

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Во договоров со телеком си пишува дека можеме да ги бараме средствата назад затоа што телеком не ги исполнува своите обврски, исто може и да се раскине договорот од истите причини.

Епа ај да видиме што ќе биде од ова, ако навистина се случи, мислам дека километарски редици ќе има за раскин на договорите.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
A be brat4e taka treba, sakas serija na tv? sakas sport na tv?
Ke si plati6 haha, vaka e u cel svet, ako sakate da bidete moderni mora PPV, haha vie ste naviknati na "ke si platam telekabel paket za sportklub, ke si gledma sport" i taka e toa?
haha, ke si platis haha

Каков канцер е ова бе?
До кога ќе трпиме вакви срања?
Од секој аспект на обидов за државава сме срање

Утре да се донесе закон за задолжително губење на анална невиност со премиерот без разлика кој е, ќе се изглааса ова со 119 гласа во собрание, на кајгана некој ќе пише "haha a be tapa drzava sme ama toa e, aj, se deshava, ke mu ja letnam u germanija ne se zamaram haha" и тоа е тоа

До кога ќе прифаќаме вакви работи како најнормални???

За пар месеци може ЕП да играме, постои голема шанса само на СК да се дава...а пошто законов може лесно да се твистне....ете ти и ЕП да не гледаме

Значи? Ќе одиме во кладилници и кафичи да гледаме...

...but wait! После 3-4 години и тие ќе бидат затворени за "неавторизирано пуштање на странски канали"

И пак некој како мене вака безопасно ќе си јаде гомна "tapa drzava sme to e" без ништо да направиме

Не е рационално или разумно можеби вака да ме нервираат овие работи, ама јбг,тоа е, ме нервираат

/rant over
Брат нејчам да серам, ама дај малце реални да бидиме.
Јас во Германија плаќам 10 ЕУР за DAZN за да гледам ЛШ и Сериа А (меѓу другото), и уште толку за Sky Ticket да гледам PL. Ова е башка од Интернет провајдер што плаќам.
Не знам зошто сметаш дека ова не е нормално.
Бесплатно овде можиш да гледаш само Германија ко че игра.

Башка интернетот во Македонија не е регулиран, имаш сопкасти мопкасти аце стримој, шо ти куро сака.
Било каде во поразвиена земја, значи 5000 евра казна минимум. Оти за то не викаш дека не е нормално.
DJ бев 15 години, цент немав дадено за песна. Од ко сум дојден во ГЕР сите песни што ги имам ми се купени.

Муабетов ми е, си има и предности си има и слабости.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Јас во Германија плаќам 10 ЕУР за DAZN за да гледам ЛШ и Сериа А (меѓу другото), и уште толку за Sky Ticket да гледам PL. Ова е башка од Интернет провајдер што плаќам.

Башка интернетот во Македонија не е регулиран, имаш сопкасти мопкасти аце стримој, шо ти куро сака.
Било каде во поразвиена земја, значи 5000 евра казна минимум. Оти за то не викаш дека не е нормално.
DJ бев 15 години, цент немав дадено за песна. Од ко сум дојден во ГЕР сите песни што ги имам ми се купени.

Ние овде плаќаме повеќе со 10 пати понизок стандард на живеење. Камо јас да земам 2000-3000 евра плата, 10 евра како мастика да си купил испаѓа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Друже и јас имам купено канали и со лаптопот и еден хдми кабел може да си гледам и во Сомалија ама не е тоа поентата. Прав рекет е ова.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358

Додај 17 евра месечно радиодифузна а ТВ немам гледано едно 5 години. Што мислите, од кај идат тие трансфери по 100 милиони, 5-6 милиони за Раиола и Мендеш, плата од 200.000 евра неделно за 18-годишњаци...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230

Е се убо само не ни кажа колку плата земаш

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom