Фан клуб: Карпош Соколи

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
На почеток од сезона првата утакмица 20 разлика ви напраија у една четвртина.

Си заборавил. Земи потсети се
дечко крај на сезона се глеа. И Пери кинеше цела сезона за последна утакмица Бубе да го залепи ко циган мрсул,и да ви изгуби титула

дечко крај на сезона се глеа. И Пери кинеше цела сезона за последна утакмица Бубе да го залепи ко циган мрсул,и да ви изгуби титула

Mc Fadden i Perry nikat ne igrale zaedno.
Ti rekov si zaboravil, zemi potseti se

Mc Fadden i Perry nikat ne igrale zaedno.
Ti rekov si zaboravil, zemi potseti se
знам,само тој момент ко со Кендрик ти го наведов како пример,дека крајот го краси делото!
Штета што се распаднаа Соколи,добри тимови имаа,јаки играчи донесоа,Пери,Вркич,Лаблвич,Мавра па и Шепа беше ок играч до некаде

Абе имавме тогаш два претставника во Аба, ама не чинеа тогаш Стево и Залижаниот. Сега што имаме ? Клуб кој не постои и клуб кој има едвај 50 навивачи.

Заради кловнот што се нарекуваше Господ, и што им даваше на играчите тренерки за загревање со Југословенски петокраки на грбот, клубов беше тема за потсмев низ цел балкан. Реално имаа добри играчи, и најдобриот тренер во цела Македонија, Мики-Микеле. :D По ѕвер човек нема во кошаркава, би идел у рат со него.

Јас незнам зашто се игра кошарка воопште.за кого?

Па ова кошарка денес е само последица на она што беше пред 4/5 години. Беше убаво да се гледа Костовски и Луковиќ ама затоа сега клубот има долг од 90.000 евра, а верувам дека е иста ситуација и во другите клубови.

Па ова кошарка денес е само последица на она што беше пред 4/5 години. Беше убаво да се гледа Костовски и Луковиќ ама затоа сега клубот има долг од 90.000 евра, а верувам дека е иста ситуација и во другите клубови.
Бро Костовски и Луковиќ не играсва у Соколи никад

Бро Костовски и Луковиќ не играсва у Соколи никад
он на Куманово мисли ваљда.
Куманово имаше тим за АБА.
Урош,Курчо,Врањеш,Бела Мамба + и Марко Луковиќ требаше да се прикључи...страшен тим,со многу лош менаџмент.
Мене како навивач на МЗТ ми е криво за Куманово.Многу јаки утакмици имаше!

Урош,Курчо,Врањеш,Бела Мамба + и Марко Луковиќ требаше да се прикључи...страшен тим,со многу лош менаџмент.

Талент 100, професионализам 0. Јбг тој ти е:(

Се продолжи тоа старо ривалство меѓу МЗТ и Куманово во одсуство на Работнички, плус рака на срце и политичка позадина малце зачини ситуација дополнително. Убаво рече со тој ростер плус океј клупа у тоа време Младеновиќ беше у страшна форма со Луковиќ многу добро се разбираа на терен, Мачки стандард да се најдеа 1-2 солидни амери и у АБА ке се гуравме, можеш да замислиш што ке се случеше у Куманово у салата, и у Скопје у Борис да игравме 100% гарантирам дека ке ја наполневме лабаво, кога во Јане идеа по 1000 луѓе за финалињата па за АБА ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom