Матура во Бургер Кинг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Најјак еј! Бургер Кинг!!!
Што е чудно?
На запад така се прави матура.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Матура во Бургер Кинг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Најјак еј! Бургер Кинг!!!
Што е чудно?
Definiraj zapad slucajno da ne sme te sfatile ubavo...
Може да се затвори форумов, го допревме дното во секакво постоење.
Матура во Бургер Кинг.
Матура.
Во Бургер Кинг.
Само на Балканот постојат кафани. Како може матура во кафана, а да не може во Бургер Кинг?
Ти се смееш, ама и тебе некои од поразвиените земји ти се смеат во биртии што одиш и пиеш ракија.
А, за алкохол како прават? Секој гостин си носи сам па после преку Венмо им враќаат домаќините по 50 долари?Што е чудно?
Види, лапсуз ти е ова со Бургер Кингов ама ништо страшно (може да помине само детски роденден)... Инаку бев на некоја матура лани во Скара бар. Сосема солидно. Не знам какви е со цените, ама храната е пристојна, просторот е таман.Само на Балканот постојат кафани. Како може матура во кафана, а да не може во Бургер Кинг?
Т
Само на Балканот постојат кафани. Како може матура во кафана, а да не може во Бургер Кинг?
Ти се смееш, ама и тебе некои од поразвиените земји ти се смеат во биртии што одиш и пиеш ракија.
Автоматски споено мислење:
За Љуц не се смееш, ама Бургер Кинг ти е смешно.
Ти изгледа си кафански човек.![]()
Од толку многу, Дион?Епа има многу Два Елена,Дион,Македонска Куќа... итн
Па дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат тамуОд толку многу, Дион?![]()
ахаПа дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат таму
Елитни луѓе во Дион?Па дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат таму
Ja сум елитен човек и никад не идам у Дион.Па дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат таму