- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 1.251
- Поени од реакции
- 1.756
Trebada se proveri kaj ovie sto centriraat prednica, mnogu komponenti ima, moe mislenje ili letva ili lager na amortizerНекој?
Trebada se proveri kaj ovie sto centriraat prednica, mnogu komponenti ima, moe mislenje ili letva ili lager na amortizerНекој?
Duracel.Кои акумулатори се најдокажани, најквалитетни во Македонија?
12v, 55 A, за Опел Мерива 1,7 CDTI
Имаш некоја информација која им е цената?Bosh od germanija
Ne znam i kolku sum informiran kaj nas nema, opelot od slovenia mi dojde so bosh 7 god go vozam sekojdnevno i dosega ne sum smenil akumulator, isto i mercedrsot od svajcarija so bosh veke 4 god maka nemaИмаш некоја информација која им е цената?
Најдобри цена перформанси вартаКои акумулатори се најдокажани, најквалитетни во Македонија?
12v, 55 A, за Опел Мерива 1,7 CDTI
Салам солени.Ne znam i kolku sum informiran kaj nas nema, opelot od slovenia mi dojde so bosh 7 god go vozam sekojdnevno i dosega ne sum smenil akumulator, isto i mercedrsot od svajcarija so bosh veke 4 god maka nema
Edit: pobarav malu i najdov deka vo autolux prodavat akumulatori bosh, ama cenite bile dosta soleni 150 evra i nagore
Варта имав на претходната кола задоволен бев, еве и ден денес ја возат со истиот, значи веќе 5 години оди... Беше 3.800 - 300 го префатија стариот и дојде 3.500.Најдобри цена перформанси варта
Има човек што доаѓа менува и стариот ти го зема и ти одзема од цената на новиот
Ако сакаш ќе ти дадам број
Кај второво возило кое поретко се вози и цело време е во гаража траеше повеќе од 10 годиниСалам солени.
Варта имав на претходната кола задоволен бев, еве и ден денес ја возат со истиот, значи веќе 5 години оди... Беше 3.800 - 300 го префатија стариот и дојде 3.500.
Најверојатно пак ќе одам со него.. Фала.
Пред некој ден монтирав 2дин андроид мултимедија и се е океј освен радиото, има лош сигнал и 80% од станиците крчат. Кабелот од антената е уредно поставен. Некој со ваков проблем?
Не мора да значи ако е кинеско и ете тоа е проблем, и онака се се прави во Кина плус фм радио не е некоја филозофија. Мое мислење да проба со фм трансмитер па ако нема шум значи антената, може и внатре да не е добро залемена или откачена.Ако е кинеска јасно е се. Инаку што ќе тие да слушаш радио во кола јас не знам. Ионака 50 % е реклами програмата. Радио немам пуштено во кола со години.
Друже сервис не знам што да ти речам, купи амортизери а може било кој механичар да ти намонтира. Стварно треба да е тежок антиталент да заглави на менување на амортизери.Препорачајте добар сервис за амортизери. Што мислите за АВТО-МОБИЛ? Читав по форумиве дека имало разлика во квалитетот во авто мобил во аеродром и во бутел.
Као у Бутел бил подобар сервисот а иста фирма се.
Искуства некој да сподели или да препорача сервис????
Не мора да значи ако е кинеско и ете тоа е проблем, и онака се се прави во Кина плус фм радио не е некоја филозофија. Мое мислење да проба со фм трансмитер па ако нема шум значи антената, може и внатре да не е добро залемена или откачена.
Sent from my OnePlus 7T