#EXTINF:-1,Vitezevo TV
haj BOG te cuoKažu da se dobro dobrim vraća. Tako je samo ako učinite uslugu ČOVJEKU. Nakon toliko vremena jedan ČOVJEK mi je izašao u susret i podijelio svoje znanje i alat koji posjeduje. Ono što sam njemu dao nije ni blizu toga. Nick neću pominjati jer bi ga ubili porukama i zahtjevima. Prepoznaće se... Hvala druže
EH kad bih i meni neki takav covek izaso u susret,bio bi veoma zahvalan ali eto ?Kažu da se dobro dobrim vraća. Tako je samo ako učinite uslugu ČOVJEKU. Nakon toliko vremena jedan ČOVJEK mi je izašao u susret i podijelio svoje znanje i alat koji posjeduje. Ono što sam njemu dao nije ni blizu toga. Nick neću pominjati jer bi ga ubili porukama i zahtjevima. Prepoznaće se... Hvala druže
Polovina od niv se reseleri ili ti gazdi na iptv paneli ,pa ti vidi sega.Nisam znao da ovaj podforum prati toliko članova dok ne objavih ovaj javni poziv za upute za skeniranje
A što se opržih braćo mila
pa nije vrag da je do toga došlo da gazde žicaju liste po forumima!?!?!?Polovina od niv se reseleri ili ti gazdi na iptv paneli ,pa ti vidi sega.
Ne žicaju liste nego načine kako da se zaštite od nas. Ti mu daš alat, on otvori config i vidi čarobne fraze. Pa ti gledaj kome ćeš šta datipa nije vrag da je do toga došlo da gazde žicaju liste po forumima!?!?!?
te carobne fraze su jako interesantne i tesko dokucive danas.Ne žicaju liste nego načine kako da se zaštite od nas. Ti mu daš alat, on otvori config i vidi čarobne fraze. Pa ti gledaj kome ćeš šta dati
Imam ja metodologiju po kojoj šaljem , isčitam mu par postova i umanjim značajno vjerovatnoću pogreškePolovina od niv se reseleri ili ti gazdi na iptv paneli ,pa ti vidi sega.