UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368
Neverovatno ama moram da se soglasam so Stelt, slicno mislenje imam duri mislam, deka Tuhel dobro gi menadzira divite vo PSZ. Ke se oseti ko ke go sutnat.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.241
Далеку е Тухел од добро менаџирање...еве и сношти коментаторот кажа дека во Франција го прават партали дури и го окарактеризирале како најлош тренер во ерата на арапиве.
(според постигнатите резултати до сега)
п.с.
Добро е што Неимар за разлика од порано сега и во домашното првенство игра за цел тим...така да и со најоптимистичното сценарио (без да се обезвреднуваат Дортмунд) тешко дека ќе го поминат ПСЖ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Oвие (без разлика чии навивачи) што од фудбал само признаваат ран енд ган ми се истите што од филмови признаваат само Mission Impossible и слични.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Не го бива Тухел еве и од кога ќе си отиде од ПСЖ пак нема да направи ништо а го поврзуваат со поголемите клубови

пс требаше уште лани да го избркаат кога изгуби дома од преполовен Јунајтед

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.241
Факт е дека секој тим првиот натпревар што го игра дома гледа да даде повеќе голови и да даде максимум...додека другиот тим гледа да извади поповолен резултат(псж сношти првото полувреме го изиграа на средината на теренот без ни еден шут на гол освен слободниот на Неимар) т.е. да троши време преку милионски безвезе додавања...така да ништо од првиов натпревар за Борусија не е завршено.

Член од
15 февруари 2020
Мислења
104
Поени од реакции
142
Ај и јас да пишам збор два :)
Не дека се пуваме туку пред утакмица какви коментари имаше небаре готово 0:5 Атлетико ќе изгуби, еден член се осуди да пиши и дека грам шанса немале Атлетико прашање било дали ќе испаднат со два порази или со едно умрено нерешено, рече и остана жив, поздрав и до него :smirce:
Истиот член и понатаму мисли дека Атлетико нема шанса да помине, а оваа победа е рамна на умрено нерешено. Да не ме сфатиш погрешно, многу сакам да испадне Ливерпул, посебно заради двајца навивачи на Ливерпул овде, ама ќе им ја дупнат главата на Енфилд.

O

ob1

Гостин
Ако се однесува на мене, потенцирав неколку пати дека играчите на Ливерпул си се сами виновни, затоа што се исфрустрираа од начинот на кој што играше Атлетико (и реално, беше за фрустрирање). Дека имаше домаќинско судење имаше, дека дефанзивната игра е досадна, се слагаме сите и секако, тоа не е кривица затоа што Ливерпул не успеа да даде гол. Вината си е кај самите фудбалери а тоа што немале шут во рамки на гол, не значи дека немале ни шанси (ако ја глеаше, знаеш дека имаше две добри, една на Салах и една на Хендерсон).
No hard feelings bro, ама дел и за тебе се однесува.
Реално да праиме муабет, како фанови не сте научени на порази сезонава. Ви дојде екипа со муда, што не ви се исплаши, фанови што лудуваа 10 саати уште пред утакмица и Клоп и тимот реално не знаеа како да се справат со сето ова, башка што им го бутна митот за "непобедливи". Убаво кажа Чоло, победивме уште на кружниот тек пред стадион.
Бидете мажи и прифатете пораз, а гледам дека ова се има манифестирано и на Клоп и играчите. Што не е баш одлика на голем тим и делува доста лузерски, не ме јеби срамно е вакви интервјуа да даваш.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
башка што им го бутна митот за "непобедливи".
Изгубивме и од Наполи у групна фаза, тоа непобедливи важи за премиер лига. Тука ако важи некој мит, тоа е за неелиминирање до финале :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
O

ob1

Гостин
Изгубивме и од Наполи у групна фаза, тоа непобедливи важи за премиер лига. Тука ако важи некој мит, тоа е за неелиминирање до финале :D
Јасно, ако гледаме технички изгубивте и у куп од Астон Вила ми се чини, ама сите знаеме како ги доживеавте тие порази кои ви беа тотално не битни со овој вчера.
Очекувам да поминат Ливерпул, али не очекував дека волку salty ќе бидат фановите а поготово и тимот при првиот пораз.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
No hard feelings bro, ама дел и за тебе се однесува.
Реално да праиме муабет, како фанови не сте научени на порази сезонава. Ви дојде екипа со муда, што не ви се исплаши, фанови што лудуваа 10 саати уште пред утакмица и Клоп и тимот реално не знаеа како да се справат со сето ова, башка што им го бутна митот за "непобедливи". Убаво кажа Чоло, победивме уште на кружниот тек пред стадион.
Бидете мажи и прифатете пораз, а гледам дека ова се има манифестирано и на Клоп и играчите. Што не е баш одлика на голем тим и делува доста лузерски, не ме јеби срамно е вакви интервјуа да даваш.

Нема да се согласиме затоа нема потреба да продолжуваже со дискусија.

За видеово, изјавата на Робо, ако го имаш пуштено ќе видиш дека тоа се зборови на тој што го интервјуира а Робо потврдува. Не е негова изјава и насловот е мислидинг.

Член од
27 јануари 2020
Мислења
275
Поени од реакции
367
Изгубивте од наполи и втората ја изигравте 1-1 :unsure:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Обожавам тактичка поставеност како таа на Атлетико, Јуве со Алегри со таа игра два пати стигна до финале.

Од друга страна не ми се свиѓа таа англиска препотентност, освоиле ЛШ и Премиер и мислат дека се Барса на Пеп, баш би сакал Чоло да ги испади.

Член од
10 јуни 2018
Мислења
132
Поени од реакции
283
Каков лош лузер е овој Клоп уште у времето на Дортмунд какви изјави даваше после секој пораз

Член од
5 март 2018
Мислења
17.293
Поени од реакции
19.759
Ако има некој уште шо ги боли шу.... од синоќа, имам лек помада :icon_lol: без рецепт оди, купете си со време оти за еден месец ќе снема на залиха
IMG_20200219_105921.jpg

Член од
27 јануари 2020
Мислења
275
Поени од реакции
367
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom