Истиот член и понатаму мисли дека Атлетико нема шанса да помине, а оваа победа е рамна на умрено нерешено. Да не ме сфатиш погрешно, многу сакам да испадне Ливерпул, посебно заради двајца навивачи на Ливерпул овде, ама ќе им ја дупнат главата на Енфилд.Ај и јас да пишам збор два
Не дека се пуваме туку пред утакмица какви коментари имаше небаре готово 0:5 Атлетико ќе изгуби, еден член се осуди да пиши и дека грам шанса немале Атлетико прашање било дали ќе испаднат со два порази или со едно умрено нерешено, рече и остана жив, поздрав и до него![]()
No hard feelings bro, ама дел и за тебе се однесува.Ако се однесува на мене, потенцирав неколку пати дека играчите на Ливерпул си се сами виновни, затоа што се исфрустрираа од начинот на кој што играше Атлетико (и реално, беше за фрустрирање). Дека имаше домаќинско судење имаше, дека дефанзивната игра е досадна, се слагаме сите и секако, тоа не е кривица затоа што Ливерпул не успеа да даде гол. Вината си е кај самите фудбалери а тоа што немале шут во рамки на гол, не значи дека немале ни шанси (ако ја глеаше, знаеш дека имаше две добри, една на Салах и една на Хендерсон).
Изгубивме и од Наполи у групна фаза, тоа непобедливи важи за премиер лига. Тука ако важи некој мит, тоа е за неелиминирање до финалебашка што им го бутна митот за "непобедливи".
Јасно, ако гледаме технички изгубивте и у куп од Астон Вила ми се чини, ама сите знаеме како ги доживеавте тие порази кои ви беа тотално не битни со овој вчера.Изгубивме и од Наполи у групна фаза, тоа непобедливи важи за премиер лига. Тука ако важи некој мит, тоа е за неелиминирање до финале![]()
Нема да се согласиме затоа нема потреба да продолжуваже со дискусија.No hard feelings bro, ама дел и за тебе се однесува.
Реално да праиме муабет, како фанови не сте научени на порази сезонава. Ви дојде екипа со муда, што не ви се исплаши, фанови што лудуваа 10 саати уште пред утакмица и Клоп и тимот реално не знаеа како да се справат со сето ова, башка што им го бутна митот за "непобедливи". Убаво кажа Чоло, победивме уште на кружниот тек пред стадион.
Бидете мажи и прифатете пораз, а гледам дека ова се има манифестирано и на Клоп и играчите. Што не е баш одлика на голем тим и делува доста лузерски, не ме јеби срамно е вакви интервјуа да даваш.
Изгубивте од наполи и втората ја изигравте 1-1Изгубивме и од Наполи у групна фаза, тоа непобедливи важи за премиер лига. Тука ако важи некој мит, тоа е за неелиминирање до финале![]()
Судиите се кривиАко има некој уште шо ги боли шу.... од синоќа, имам лек помадабез рецепт оди, купете си со време оти за еден месец ќе снема на залиха
Прегледај го приврзокот 234378