- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
Жглап ваучер скоро 12 милиона, враќајте Костоскога и Луковиќа назад и атак на титулу! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурна ли е информација?Жглап ваучер скоро 12 милиона, враќајте Костоскога и Луковиќа назад и атак на титулу!![]()
Да, МЗТ, Работнички, па ми треќи сс најголем ваучер. Сви портали пренесесва и документи од КФМ има.Сигурна ли е информација?
Жглап ваучер скоро 12 милиона, враќајте Костоскога и Луковиќа назад и атак на титулу!![]()
Не знам како е бија на утакмицу, важно искочи видео како гу слави добру претставу у кафануСупер е тој што треба да ги извадив преко спонзори, можда ќе им текне да најдев
Ваљда не су до толко неспособни да извадив 200,000 евра, па ќе капне несто и у њин џеб
Само и да се донесев играчи и ако може коначно Арену да гу средив па да гледамо кошарку како људи. Фали тај еуфорија у град
![]()
ОД тија 193.000 евра веќ отидева около 90.000 евра што се дужеше на плате на играчи за овуј сезону и за претходну...
Клуб имаше паре пред суперлигу да донесе још едно појачање, али се одлучи да не се донаса затој што реално тој су фрлени паре у бунар, боље да остане за овија 2-3 месеца да има за плате, мислу дека около 25к евра е месечан буџет на плате укупно сс стручан штаб, па следеќу годину здравје боже да се склопи појака екипа.Али 103000 евра остануев. Дали и затој е Миладинобиќ бегаја.
Коначно тренер сс принцип, затој и овај екипа ипак е туј негде. Ми смо 6ти на табелу ама кд се погледне табела поубаво уствари и не смо толко далеко од други 2-3 клуба пред нас 1 победа е разлика. Значи у Суперлигу све е могуќе само да се улети јако на домашан терен нека префрљив у АРЕНУ да се игра подруго ке еКлуб имаше паре пред суперлигу да донесе још едно појачање, али се одлучи да не се донаса затој што реално тој су фрлени паре у бунар, боље да остане за овија 2-3 месеца да има за плате, мислу дека около 25к евра е месечан буџет на плате укупно сс стручан штаб, па следеќу годину здравје боже да се склопи појака екипа.
Миладиновиќ си отиде пошто беше тешка дилеја и пијандура и забушант прву класу,Ацо не трпи тој.
Коначно тренер сс принцип, затој и овај екипа ипак е туј негде. Ми смо 6ти на табелу ама кд се погледне табела поубаво уствари и не смо толко далеко од други 2-3 клуба пред нас 1 победа е разлика. Значи у Суперлигу све е могуќе само да се улети јако на домашан терен нека префрљив у АРЕНУ да се игра подруго ке е![]()
Значи можда некад 2022 ке заиграмо па у туј салуУ Арену нема теоретски шансе док не се реновира...
Значи можда некад 2022 ке заиграмо па у туј салу