Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе каков пенал не биди смешен види ја снимката, играчот на Лацио сака да шутне и се удира во ногата на Де Вриј, значи не го удира Де Вриј туку овој него, еве кога ќе излезе снимката ќе ја споделиме тука.Konte ja eba so tretata izmena, mnooogu porano se praese istava, sve posle 80ta bese mnogu kasno, on 85ta.
Ama problem e ona sto e konstatirano mnogu odamna, za ekipa koja statisticki imase najbolja odbrana primaat mnogu glupi golovi sto lesno mozea da se izbegnat, denes 2 takvi, za vtoriot vesino morase da izbacuva stranicno ne centralno, so milan 1, prviot, a i vtoriot ocajno branese padeli. Cudno stvarno, da zemes da se navrakas uste 10 takvi ke najdes, za niedna ekipa od vrvot ne vazi ova.
Handanovic ni se povredi u najlos moze period, ovoj padeli e tezok mesecar, a ko kapak na sve i skriniar igra ocajno nakaj bedno.
Za konte iam samo edna golema zamerka, tretata izmena, zasto cekase do 85ta ne znam, a i ne mora da znam, ne mora da objasnuva, nema objasnuvanje tuka sto e logicno u situacija koga gubea, ne ni frlas sve na edna karta taka, samo menues formacija u 433 ili 4231.
all in all pokloneta pobeda denes, narocito so penalot, gi vratija u igra so poklon i u vakvi natprevari so vakvo znacenje toa obicno vaka si bidue, so poraz ili gubenje na bodovi, seedno dali poraz ili nereseno.
p.s. penalot bese cist, dovolno e da se vidi reakcijata na de vrij, odma se svrte nakaj padeli i skriniar, imase kontakt so imobile dovolen da go destabilizira u situacija koga mozese da sutira na nebranet gol.