Моментално Весино е во подобра форма и со право игра. Ќе си фати место Ериксен, нека се адаптира на играта прво.Плачеше за светска класа играч од среден ред, го доби и сега на клупа му дреме секоја утакмица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментално Весино е во подобра форма и со право игра. Ќе си фати место Ериксен, нека се адаптира на играта прво.Плачеше за светска класа играч од среден ред, го доби и сега на клупа му дреме секоја утакмица.
Не сум навикнат да го гледам Лаутаро да не постои...најслаб убедливо на теренот.
Ми мириса на пораз во второто полувреме..како преистрошени се играчите од тешката недела
Zaso ne bil spremen 90 min da igra, nova sredina, nov nacin na treniranje kade se akcentira fizickata spremnost na igracite za eden natprevar, vcera mislam na presot kaza deka go zemal u situacija koga ne igral mnogu vo totenhem i obicno vlagal od klupa a nekad ic, i cela polusezona nemal konstantnost taka da toa e objasnuvanjeto na konte, a on znae najbolje.Плачеше за светска класа играч од среден ред, го доби и сега на клупа му дреме секоја утакмица.
Vesino i mene mi e dezuren krivec, navivacki jebiga site si iame po eden takov, sezonava gleam za poveketo e vesino ali u mnogu situacii preteruvame za nego, sea za sea dobro se odviva mecot za nas, stabilni u odbrana, dobro se ponsaat koga napagaat narocito u polukontrive. Lazio imaa edna sansa samo, stativata ali so sut od 100 metri, sve ostanato bese dobro odbraneto.
Jas procitav deka Lampard sakal na leto da go kupi za 30milkiВесино е најпотценет играч во Интер, и дежурен кривец во многу наврати безпотребно, инаку прочитав дека со него немаме пораз.![]()
Сега ќе дојде глупиот Стек Кобе и ќе ти каже дека е чист пенал за да излезе интересен и поштен навивачКој е овој пенал бе....
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Кој сака нека дојде ,овој пенал само роки против интер може да го свирне.Сега ќе дојде глупиот Стек Кобе и ќе ти каже дека е чист пенал за да излезе интересен и поштен навивач
ALO IZMENA TRENERU