Дали жените имаат своја цена?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ти разбираш, ама ја стварно не разбирам од каде ти се фрустрациите.

Поентата на муабетот и покрај тоа што ти ја нацртав практично, беше дека во реалноста на денешното време не е целта да ебнеш што повеќе, или ако веќе тоа ти е целта тогаш се однесуваш детски.

Големината на човекот според мене (барем) е во солидарноста, грижата, алтруизмот... не е во збогатувањето и ширењето на своето ројално стадо. За тоа има формула како се прави, научи го системот и во игра си. Грижата за своите, превземање одговорност, справување со животните проблеми на ниво... се оние нешта кои ќе те обележат како позитивен “некој и нешто“ во општеството.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Досега мислев дека не е можно,но ти успеа да контрираш три реченици.

Како прво,ако е паметна,ќе сфати дека сите татини синчиња кои имаат мерцедес СЛК,не е бидејќи се крем на општеството,туку поради тоа што татко им е Трифун Костовски (пример).

Всушност,само грдите и глупите,фаќаат женски на мерцедес СЛК.Чист пример,Камењар и Пеце,и тоа баш по тој редослед,грд и глуп.
Ти збориш за сосема две други реалности,твоето размислување го имаат токму таквите богаташи создадено...

Мислам,илузорно е да се надеваш дека шармот и харизмата се добива со црвено БМВ.

На крај,со муабетов се намести како Stifler,од American Pie.

И како може да се паметни,а да бркаат типови со мерцедес?
Нешто не штима,ако се паметни ќе сфатат дека статусот на почит во општеството со црн мерцедес СЛК се добива само од луѓе кои се водат како овци по Donald Trump lifestyle.

На крај,пак цената според тебе дојде на материјално нешто,кое очајно пробуваш да го извртиш во нешто повеќе,и да ги воздигнеш глупачите со миничи,кои очигледно се излезени да бидат из*бени (морав вака).
Дали од тебе,или од типот со југо,сексот е секс.
Можда тој со југо има 38мица и ник на форум Sweden,па ако се паметни,нема така да ја исфрлат таа можност.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
И како може да се паметни,а да бркаат типови со мерцедес?...
Дали од тебе,или од типот со југо,сексот е секс.
Можда тој со југо има 38мица и ник на форум Sweden,па ако се паметни,нема така да ја исфрлат таа можност.
Паметни се. Ќе пијат од оној кој има да плати, ќе се ебат со оној кој знае да ги клати. Има-и-рима.

Сеа ќе го препишам постов во Ваша Поезија :pipi:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Паметни се. Ќе пијат од оној кој има да плати, ќе се ебат со оној кој знае да ги клати. Има-и-рима.

Сеа ќе го препишам постов во Ваша Поезија :pipi:

рофлмаоооо

Иначе, на темата - сега мене ми текна мојата цена! Дем ит, како можев да го заборавам ова! Пред некои 4,5 години, Букаро и Вуна се кладеа на 200 грама крем банани во тоа кој ќе ме смува:)))))

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Разликата меѓу мене и светот на интелектуалци (а ја шо сум, простак), ликовни уметници (кои што творат на празно, а јас сум стоматолог, моделирам суштински работи битни за изгледот и здравјето на човекот), актери (коа глумам ја, НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ПОЗНАЕ ДЕКА НЕ СУМ ИСКРЕН), научници (ај кјуто ми е 165), е тоа што ја ако сакам да легнам некоја од тој свет, тоа го правам лесно. Она пак се пали на сите мои атрибути, плус на парите и статусот.

Ако тие од тој свет сакаат да легнат издотерана девојка што си ја знае цената, се заебале малку... Е да де, сега разбирам од каде се фрустрациите...
...И летна Dolphin накај облаците и ѕвездите.

А, што правиме со девојките кои се ликовни уметници и слично, а имаат и приличен финансиски статус, но сепак не ги занимаат скороевичи кои се цепаат со пари, туку можат да бидат и биле и со голтари, чисто зошто ги сакале?
Кај е тука нивната цена? И која е?

Член од
21 јуни 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Нема идеални луге , има само идеални моменти кои ги искористуваме или ги пропуштаме ...се другото е генерализација

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
50-300 Евра. Сеа Елена Ристеска кошта повеќе али вреди.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Се изнапишавте, а сите се давате на некој, па и за беспари.
Дури стигнувате до ниво да немате ни цена.
Интересно ми е што ви останува?

Член од
20 јуни 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
...curive, se malce chudna pojava, eve vaka okolu zenite cenata i parite, koa nemaat parica, mislam i deka e normalno da pobaraat nekoj osreden tip radi nekojasi prirodna nivna sigurnost-tezejki kon pobogat sekogash(posho i normalno e toa), imame i obratna situacija, da kazeme deka taa istata ili slichna nekoja, koa bi bila dobro situirana otposle ili odnapred-nevermind-bi zagrizala na nekoj i sho nema parica, pod uslov da ja provocira dobro na site setila, da ja napadne zdravo de, da e izludi skros-sho bi kazale oni, ali posho eve kaj nas vo MK, e prvata situacija-curive teznat kon materijalnosta od poznati prichini(nikoja nejke da zivee u mizerija), a na zapad se totalno nezavisni, i ne trpat mnogu mrchenje i bi dodal deka poishe ja cenat vnatreshnosta na mashkoto, odkolku nadvoreshnosta, posho sekoja od niv dobro znae so raganje im se uchitue u memorija, deka "so slika ne se zivee-se zivee so choek na mesto"...inache ako zborime za provod i nedefinirani zeni, da pak ke kazam na kraj-ja sakat mnogu paricata-humorot-provodot i sigurnosta-i se sho e ubavo-zasho ubavinata gi pali-po definicija deka e zdravje kaj partnerite...pa koj be nejke toa?...i tuka nekade bi se dvizela cenata, za skoro sekoja slobodna zena, da ja "kupite"...gore - dolu 10%...:)

Член од
21 јуни 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
38 mica si e 38 mica zanchi vlegla u LEGENDITE !!!

Но, рака на срце и 38ица е овератед !

Се сменија времињата има поента и овој делфинариум не дека не, мада се курчи претерано... sto e znak na slabost nema potreba od toa

Поентата е деца коа ве читав дека сепак за зал не е се у сексот тој не прехрануе фамилија . Но тоа не знаци дека (ебем ти tastatura za кирилица неам букви ...se izvinjavam )

Ima cena sekoja devojka, kako sto ima i sekoe masko, pa i glupo e da ne se ceni covek sebe ama muabetot e da ne se precenuva.

Pisatelot Nikola ne mislese cena ko cena da ja kupis devojkata za 500 denari tuku deka taa si ceni so kogo ke bide , ZA SERIOZNO !!!

Posle ljubov ide brak pa deca pa familija toa bara napor pari i ne e se taka rozovo .

Ne deka 38 micata ( koj do sea ne sfati deka e toa samo metafora da ga ejbem ) nema da vleze u sekoja dupka i da ja pokrie ama toa e najcesto za kratko, zanes , potres zemjotres . Taa sekogas ke se sekava na 38 micata ( fenomenalniot ljubovnik i sex i se po red emocii cuda ) no 95 % koa ke im se oladi glavata malce ke se odlucat za umerenata solucija BOGATSTVO, MOK i SIGURNOST.

Kako stareat zenite taka se poveke i poveke ke tezneat kon toa . Dur se mladi mozes i nekako da im vlezes inace se potesko , kalkuliranje do besvest ! Podocna posle 30 tata godina ide periodot na daj sta das samo da se omazam pa kriteriumite pak pagaat , dakle grubo receno u nekoja ruka GENERALNO statisticki e taka , sepak ima cena ko sto rece Nikola pickata

Ima i fini i emancipirani devojki ne deka ne , ne im treba tuga para u djep i toa gi degradira verujte ima i takvi ama i za taa da te primeti tebe deka si 38 mica sepak mora malce da i vlezesh u OKO. E sea kako ...sekoja si ima kalap , ako go pogodis ke vezes i podolgo moze i zasekogas ako ne jebiga ides dalje i toa e . Ke ti bide zal , ke si poplaces koa nikoj ne gleda , ke pcues tie so SLK ama i ke se smeesh koa ke gi gledas po kafici so niv a ti samo ke im zmignes na devojkite kolku da se potsetat na 38 micata .

Mnogu slozena tema koja ne e samo dal zenite mozat da se kupat , poarno ke bese dali groto poveketo zeni pagaat na PARI taka mislam ke bese politicki korektno.

-------------------------------------------

Do adminite :
Ke me ostaite na forumot ako recam ke bidam dobar i nema da provociram previshe ili ke moram da se stavam pod drug nik , smenam IP i da dojdam ko sto znam da napraam , a ne sum bil mnogu odamna .

Vasha volja

Pozdrav

SWEDEN

Член од
21 јуни 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
...И летна Dolphin накај облаците и ѕвездите.

А, што правиме со девојките кои се ликовни уметници и слично, а имаат и приличен финансиски статус, но сепак не ги занимаат скороевичи кои се цепаат со пари, туку можат да бидат и биле и со голтари, чисто зошто ги сакале?
Кај е тука нивната цена? И која е?
Ako moze da primetam ima cena ...samo taa cena ne e materijalna ... no uste po mene e poskapa povredna treba vreme , vnimanie i najvazno ljubov koja ako e pogresno dozirana i tempirana doveduva do kontraefekt !

Ne e se u parite , ne za sekogo i poentata e dobra :smir:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
...ma ljubovta nema cena, dajte malce da sme konstruktivni, nikad ne se sekavama deka trebalo pari za cura da se svrti, e sea dal ke ostane poishe vreme toa e umeshnosta...hihihihiihhiiii...:helou:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Не само жените. И секој паметен маж што се цени себеси и што си останува доследен на себе и сопствените критериуми и норми си има цена. Секој што не е овца или барем сеуште неистрижана кошта, останатото не се става ни во категорија на живо битие.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Имаат цена. Пари, време, нерви, штикли, Маноло Бланик, одмор за двајца, букет ружи, нерви, деца, нерви, шопинг, пак нерви...

Зависи од карактерот цената се разликува.

Kajgana Shop

На врв Bottom