Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е страшен криминал за ваков офсајд да се поништи гол. Страшно нешто :tapp:

Оф топик малце, кога почнува да функционира по брегзит принцип лигава? Тек уште ако ги ограничат клубовите со број на странци ќе наебе Сити, а и цела лига.
Технички брезгитот 100% стапува на сила од 2021, така да претпостауввам од 2021/2022 ваљда?

Ако има казна во лш догодина тогаш исто нека им одземат и во премиер а не оваа...

Претпоставувам забраната ќе важи од следната сезона!?
Што ако они освојат актуелнава?
За прв пат без бранител на трофејот?
Тогаш кога Ливерпул освои и завршија 5то, се свапнаа со тој велешкиот клуб(ТНС ли беше?) и од прво коло стартуваа.
Ама ова е сосема друг случај...

Иако не би имал ништо против распад систем да им се случи, мислам дека поголем дел од играчите ќе си останат во тимот.

А за Пеп би било чисто чудо ако остане во Сити наредни две сезони според мене

9e494bb7cf86afac8e2b2e6df683a4c1.jpg

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Претпоставувам забраната ќе важи од следната сезона!?
Што ако они освојат актуелнава?
За прв пат без бранител на трофејот?
Тогаш кога Ливерпул освои и завршија 5то, се свапнаа со тој велешкиот клуб(ТНС ли беше?) и од прво коло стартуваа.
Ама ова е сосема друг случај...

Од следната сезона важи и да, најверојатно ако освојат сега догодина ќе нема бранител на титулата.

Ќе направат на крај некое рандом сценарио да испадне и волкот сит и на мајка ти пичката

Сити да плати финансиска казна и ако се пласира во групна фаза на ЛШ да започне со минус поени..или нешто слично ретардирано :D

Нешто ми вика дека казната ке им биде намалена.

Нешто ми вика дека казната ке им биде намалена.
Ако сега на нив им ја намалат казната, пиши пропало! Сите што се следни на список, читај ПСЖ, можат да се релаксираат!
Може после првата одслужена година, одма сега не верувам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom