- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.788
- Поени од реакции
- 5.063
Требаа да снимат документарец за Шарените и нивната борба за слобода и демократија. Со тоа гарант ќе победеа.Ништо. Џабе име мењавме, ни Оскар не ни дадоа![]()
Требаа да снимат документарец за Шарените и нивната борба за слобода и демократија. Со тоа гарант ќе победеа.Ништо. Џабе име мењавме, ни Оскар не ни дадоа![]()
статива.... а Атиџе на кафе и гледаше на Сара Џесика Паркер. ...Ништо. Џабе име мењавме, ни Оскар не ни дадоа![]()
Do den denes ova e najgolema greska na Ivanov.Prasanje do sarenite i nivnite fanovi: Koga Ivanov dade generalna amnestija za site, bese isplukan, izvregjan i omalozen na nivo na majmun. Kako go procenuvate deloto na Zaev odnosno generalnata amnestija za tie dela i lugje, za koi vetuvase deka ke si lezat?
Несакам да те навредам, али ова е премногу наивно и глупо прашање, Се знае дека голем дел од Шарените си беа на платен список, што од партија, што од други извори, денес гледаме дека нив не ги интересира нит правда, нит амнестии, нит Тамара, нит Младенов, нит Нешковски... Шарените беа и останаа збирштина на џаболебари, твитер крлежи и исфрустрирани наркомани со кои ништо позитивно не придонеле за државава во кои живеат. Сега тие се на државна цицка, утре да решат да ја федерализираат државата тие први ќе потпишат да ја поделат.Prasanje do sarenite i nivnite fanovi: Koga Ivanov dade generalna amnestija za site, bese isplukan, izvregjan i omalozen na nivo na majmun. Kako go procenuvate deloto na Zaev odnosno generalnata amnestija za tie dela i lugje, za koi vetuvase deka ke si lezat?
Па демек ако не беше амнестијата на Иванов, ќе си лежеа... Не ме зезај.... Иванов си ја изигра севеџанската улога до крај... он беше последната потпора, последната лажна надеж на она малку народен отпор што остана после 27ми....Do den denes ova e najgolema greska na Ivanov.
P.s ne sum od sarenite
Дпмне е десничарска исто толку колку шо е Сдссм левичарска.Постои само една идеологија во државава, профит и сопствени интереси.А најбитно е партиските да се згрижат пошто трчале за партија им носеле гласови.Другите кој ги е.е.Како треба да се однесува десничарска партија и како ДПМНЕ се однесува? Дали е ДПМНЕ десничарска партија? Десничарска е на пресови и митинзи, четири у четири кога треба да се разговара некако брзо го лижат тоа што го плукале.
Устав можеш да смениш и милион пати ако ти се ... ама име не смееш да смениш ниту еднаш, затоа што е тоа класичен етноцид, со пенкало во рака бишеш еден цел народ, Македонци.Повторно 80 пратеници, и повторно собрани со делење тендери, на балкански начин...
Никогаш нема да има правда во Северџанијава, а ЕУ и понатаму ќе остане мисловна именка за нас, па ако сака и 1000 пати да смениме име и Устав...
Тоа што ти (јас или ....) си го потценил е најмал проблем, многу поголем е што една голема маса на ре...дињи исто мислат дека е глуп, а типот ги превесла сите ја шитна Македонија и уште заработи!Доколку сдс го изгласа на ваков начин законот, ја потпишува и смртната пресуда на сдс, од политички аспект.
За да се спаси сам, цело членство го фрла во оган...
Го потценив... На здравје северџани
Mnogupati tvrdam deka golem del makedoncite se isklucitelno glup narod ama nekoi luge sekogas se pronaogaat vo toa i se vregjaat.Poentata ne mi bese da go branam Ivanov, ne ni ja proceniv amnestijata. Tuku dvojnite standardi na sepak golem del od Makedoncite. Ivanov ako pravi edno e majmun a Zaev ako go pravi istoto e Bog. Ne se gleda objektivno na rabotata tuku vo zavisnost koj go pravi nestovo. Taka funkcionirame 30 godini kako drzava i toa e problem. Toa pokazuva, deka golem del od lugjeto ne razmisluvaat okolu toa sto se desava, dali e dobro ili ne, tuku ako e od "nasite" mora da se brani do kraj. Mozebi i fali kapacitetot da se sfatat politickite procesi, ne znam.
Dali moze nekoj za ova prasanje da me poduchi?Cisto me interesira, dali ima druga zemja koja ima telo Specijalno Javno Obvinitelstvo za da ni pravi drustvo?
Да. Обично од академијата пред да гласаат глеат кој какви слики со подршка за кандидатите објавува по нетот. Така беше и сега, за жал.Ако после оваа слика очекувавте Медена Земја да земе оскар, ондак можете слободно да закажете еден преглед во Бардовци...
Aman saka da kaze deka e baksuz.Да. Обично од академијата пред да гласаат глеат кој какви слики со подршка за кандидатите објавува по нетот. Така беше и сега, за жал.
Да. Обично од академијата пред да гласаат глеат кој какви слики со подршка за кандидатите објавува по нетот. Така беше и сега, за жал.
Изричити замерки од Венецијанска комисија добива за двојазичност во судството и он продолжува да копа .
Инаку...
Заев го прифатил и "Бадинтер" во законот за обвинителството - Expres.mk
За да ги обезбеди гласовите на албанските партии за гласањето за законот за јавно обвинителство лидерот на СДСМ се согласил со барањето принципот на Бадентер да важи и при избор на главен обвинител во Обвинителството за организиран криминал и корупција. Според текстот на Предлог-законот, усвоен...expres.mk
Дај нека побрза да усере уште нешто во преостанативе 2 месеца кај што нема усерено.