Ќе ги донираат во градинките да си играат децатаА тие машините шо ќе ги купваја? Капарот ќе пропадни?![]()
па мислам дека е пола саат одкако ќе ти заврше последната утакмица, ама мош и не е такаMinhengladbah odlozena. Uste taa mi e na livceto, drugite se fanani. Vo Mozart. Kolku se ceka za isplata?
Ќе треба ваљда 24 часа да почекаш, пошто е одложена.Minhengladbah odlozena. Uste taa mi e na livceto, drugite se fanani. Vo Mozart. Kolku se ceka za isplata?
Cim igras na tolkava uplata se ceka info do posleden moment eden out menja mnogu,valjda nejkes da frlas pari samo ili pa epten ako nacekas sabajle greska u granici pa da tovaris.Ми треба мислење
За Утре вечер сакам 8 играчи да пуштам на 100 евра
Гледајќи кој против кој игра и форма , овие се играчите
Collins (Atlanta )
Rozier ( Charlote)
Oubre ( Feniks )
Sabonis ( Indiana)
Siakam (Toronto)
Fournier (Orlando)
Middleton (Milvoki)
LeVert (Bruklin)
Drugi 3ca koi mi se u glava
DeRozan
Bogdan Bog.
Mitchel
Сите плусеви
Detroit - Sarlot ( Rozier )Cim igras na tolkava uplata se ceka info do posleden moment eden out menja mnogu,valjda nejkes da frlas pari samo ili pa epten ako nacekas sabajle greska u granici pa da tovaris.
btw ako vise sakas sovet od nas bolje da napisese protiv kogo igraat zaso mecapot menja mnogu rabotisigurno tie sto ke ti odgovorat znaat kaj igraat igracive
![]()
Ми треба мислење
За Утре вечер сакам 8 играчи да пуштам на 100 евра
Гледајќи кој против кој игра и форма , овие се играчите
Collins (Atlanta )
Rozier ( Charlote)
Oubre ( Feniks )
Sabonis ( Indiana)
Siakam (Toronto)
Fournier (Orlando)
Middleton (Milvoki)
LeVert (Bruklin)
Drugi 3ca koi mi se u glava
DeRozan
Bogdan Bog.
Mitchel
Сите плусеви
И сепак не го поштовашSi imam receno sebesi Westbrook i Embiid vo zivot nema da gi igram, i toa go poshtovam.
Ama vecerva moram ednostavno da go igram Embid + na 23.5, ke saka da se dokazi protiv Clippers, povolen matchup protiv Zubac ima ili Harrel ne mozat da go branat tie.
Plus Shaq go kritikuvase pred nekoj den Embid deka bil mek.
Ke odi magarevo do 30pts vecer.
Poshtovam i toa kako, 2 meseci ima kaj so nemam staveno 1 evro na ovie dvata.И сепак не го поштоваш![]()