Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.496
Поени од реакции
6.921
Na Milan site napadi mu idat po leva strana, tuka morase Dambo da gi stavi, sredniot Red ni e ugusen. Stoperite ni eden duel ne zemaa vozdusen so Ibrahimovic.
За вториот гол Шкриниар 3 метра оддалечен од ибрата 2 метра од носот негов. Како ќе го фане? Да го фане петелов да го фане....

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.663
Поени од реакции
7.307
За вториот гол Шкриниар 3 метра оддалечен од ибрата 2 метра од носот негов. Како ќе го фане? Да го фане петелов да го фане....
Vozdusen duel gubat i na sredina, godin sto ne izleze za ofsajd stapica?

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Конте после полувремево личи на преплатен лузер. Пиоли и Сари тактички да те издоминираат, а да земаш 11 милиони по сезона е срамота само по себе.
Тотално надиграни и демолирани полувремево од тим што има средина од Бенасер, Кеси и Чалханоглу. Буквално топка не можеа да изнесат.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.496
Поени од реакции
6.921
Vozdusen duel gubat i na sredina, godin sto ne izleze za ofsajd stapica?
Што ќе испадне, рефлексите му се брзи како на мртов коњ. На првиот гол снага покажа како тајванска плесачица маме му јебем.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Конте све по список да ти изнаебам, значи не доминира најмртвата екипа во Серија А со полуиграчи, све да ти ебам и тебе и на она копилено Весино. Господе боже кој курац на терен прави Весино еј, значи дебилот од петерец во голман ја шутна. Па и уште Годин го ставил наместо Бастони, Ериксен седи на клупа, ЕРИКСЕН седи на клупа, Весино игра.

Овој ви е тој втор најквалитетен тим во Италија после Јуве? Ги гледате Весино и Кандрева што праат на терен? Не ми е јасно дали Конте може да види дека средина НЕМАМЕ вечерва, значи нема среден ред, а со 5 души треба да играме во средина. Кој курац е ова не ми е јасно, од овие мртовциве 2-0 губиме ко против Барселона да играме ццц

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ако паметите и со Аталанта требаше да изгубиме ама умешноста на Ханданович и среќата не спаси..очигледно е дека сме научени и нема шо да бараме со ваква формација повеќе...Барела,Брозович,Весино,Санчез..сите до еден не постојат

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Јак пресинг и при посед на Интер затварај го Брозо, тоа е тој победнички рецепт со кој можете да го совладате Интер кога и да посакате.

пс. Инаку еве што ви значи Ханданович....

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.663
Поени од реакции
7.307
Odsecen e cel sreden Red sto treba da ja iznese topkata. Vtoro ako nemoze sredniot Red idat na varijanta preku bekovite, ma da celo vreme ima presing na tie igraci. Bastoni e suspendiran, mislam deka i te kako fali za da sam iznese topka.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.327
Поени од реакции
11.734
Вториот гол беше комедија. Ибра оставен САМ, на 5 метри од голот. Топката оди буквално во Падели, овај си ја подлизна во голот.

Немој да слушнам лош коментар за Ханда, НИКОГАШ.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Јак пресинг и при посед на Интер затварај го Брозо, тоа е тој победнички рецепт со кој можете да го совладате Интер кога и да посакате.

пс. Инаку еве што ви значи Ханданович....
Ги има сега Ериксен и Барела во тим, не е како лани. Срамота е да не можеш од пресингот на Милан да се ослободиш, кога имаш вакви играчи на располагање.
Ова издание оди комплетно на негов грб. Резил за тренер од негов калибар.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Катастрофа, нека седат Ериксен и Сенси на клупа...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.327
Поени од реакции
11.734
Која тажна приказна при вториот гол. Го даваат Конте, УМРЕН. Немаше живот во него. Замисли да си играч и да го видиш тренерот во онакво издание. Ќе допропаднеш.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Сега не ми паѓа на памет да го обвинувам голманот што нема играно три години освен на куп и пријателски. Ова оди на душа на Конте, нема што многу да се дискутира. Сетете се дека Снајдер од авион се симна и играше дерби. Со Весино и Кандрева, толку.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Која тажна приказна при вториот гол. Го даваат Конте, УМРЕН. Немаше живот во него. Замисли да си играч и да го видиш тренерот во онакво издание. Ќе допропаднеш.
Кој го еба..сам си е крив..вакво срамно издание на толку пари потрошени и на толку играчи купени е само тој виновен и никој друг...срамота е Милан да ти држат фудбалски лекции и тотално да те надигра со онаков тим....ако на крајот завршат трети ќе биди дебакл од сезона

Kajgana Shop

На врв Bottom