Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Па за ослободителна пресуда мислам.
За жал државата нема да го затвора случајов, договорени се уште еден мандат да добие Заев а он да не затвори ниту еден од покрупните играчи. Ќе победи 100 посто заев и овој пат.
Случајов за жал ќе се одолговлекува уште многу години до заборав.
Е како бе, Заев ќе победи?
Ти читаш ли анкети некои, некад?

Како што имам повеќе пати кажано, случајов у мои очи ќе огромна улога во оценката за оваа власт. А верувам и кај други. Може сега, кога е веќе сигурен дека ќе ги изгуби овие избори и да не го затвори, до избори.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Кај и да е ќе ги ослободат. Непознат сторител, непознат нарачател, срамота. Докторот не го екстрадирале бугарите, кумановац не го екстрадирале србите, монструмите не ги екстрадира Косово, јака држава сме.
Gi zaboravi i onie dvajcana eks razuznavači koi izbegaa 2017 god. vo sosedna Grcija vednaš posle smenata na vlasta vo MKD i eve Grcija ne ni gi ekstradira nazad vo državava veke celi tri godini !

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Е како бе, Заев ќе победи?
Ти читаш ли анкети некои, некад?

Како што имам повеќе пати кажано, случајов у мои очи ќе огромна улога во оценката за оваа власт. А верувам и кај други. Може сега, кога е веќе сигурен дека ќе ги изгуби овие избори и да не го затвори, до избори.
Па да,и според мене ќе потфри заев ептен ако не го реши случајов до крај.
И мора да се сложуваме дека не е можно да не знаат кои се вистинските убијци, во секој случај ако не го реши случајов во овој мандат тој ќе испадне најголемиот монструм.
И да, ќе победи пак, не знам како но ќе победи.

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Кај и да е ќе ги ослободат. Непознат сторител, непознат нарачател, срамота. Докторот не го екстрадирале бугарите, кумановац не го екстрадирале србите, монструмите не ги екстрадира Косово, јака држава сме.
Gi zaboravi i onie dvajcana eks razuznavači koi izbegaa 2017 god. vo sosedna Grcija vednaš posle smenata na vlasta vo MKD i eve Grcija ne ni gi ekstradira nazad vo državava veke celi tri godini !
Каква врска имаат тие типични политички зделки со темава? Дај жити се немој да ми споредувате дневнополитички идиотизми со ваков случај... Или во другана тема споредувајте.
Ќе споредувам тука апла очигледни договори помеѓу едната и другата багра со случај како овој. Патетично е веќе.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
И мора да се сложуваме дека не е можно да не знаат кои се вистинските убијци, во секој случај ако не го реши случајов во овој мандат тој ќе испадне најголемиот монструм.
И јас мислам дека на тие што се на власт, апсолутно им е јасно кои се извршители.
Автоматски споено мислење:

Каква врска имаат тие типични политички зделки со темава? Дај жити се немој да ми споредувате дневнополитички идиотизми со ваков случај... Или во другана тема споредувајте.
Ќе споредувам тука апла очигледни договори помеѓу едната и другата багра со случај како овој. Патетично е веќе.
Сметам дека и овде екстрадицијата не се случува, како резултат на договор.
Не ми се верува дека оваа или минатата власт не можат Косово да го натераат да ги врати.
Ако се виновни за вакво нешто, 100% можеле да го натераат Косово да ги врати.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
Патетично е да се споделуваат дилови и договори? Ова е уште едно пазарење.
И во прашање се 3 багри, не две.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Patetično e toa što od masakrot proletta 2012 god. do sega pominaa 8 godini znači skoro cela decenija i nikomu ništo. Nepoznati storiteli, nepoznati naračateli, nepoznati organizatori, nepoznati motivi/pričini, se e nepoznato u p.m. ko Marsovci da bile ubijcite, go napravile deloto i so NLO odletale nazad vo vselenata !

Pa se e pazar vo državava pomegju tie tri glavni igrači DPMNE SDSM DUI kombinacija snova, dream team !

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Така е, дека нели скроз ист тип на зделки се тие за министерот за здравство и слични куртони, со ова. Тоа е поентата, да не се носат на исто ниво тие и овој случај, а не дали е и ова уште едно пазарење.
А за тоа колку багри се, ќе се поправам и јас. Не се ни две ни три, туку една, ако веќе толку влагаме во детали и цепидлачиме за тие глупоштини на темава.
Оној па другион не додржа да се јави и да ги спомне куртонине што избегале у Грција ебате, толку да не може да се издржи без штабизам ни 5 секунди. Тоа се тие клучни случаи, шпиуните што киднале (за ова нема доволно големи наводници) у грчкине села на исто рамниште со случајов.
Сметам дека и овде екстрадицијата не се случува, како резултат на договор.
Не ми се верува дека оваа или минатата власт не можат Косово да го натераат да ги врати.
Ако се виновни за вакво нешто, 100% можеле да го натераат Косово да ги врати.
Поентата ми беше за таа споредба на случајов и таму некои штабски бараби. Инаку дали е договор во прашање воопшто не треба да се дискутира. Само преку глава од индиректно релативизирање (знам дека Лурц не го прави со задна намера муабетот), ама од овој другиов ми зовре. Па уште ќе ми збори никому ништо. Осудени беа дегенериците, а случајов беше вратен конкретно заради некакви нерегуларности од техничка природа (ако нели веќе се водиме по некакви правила или што ти јас знам, дека сè функционира како што треба), плус нели пак истата багра фигурира помеѓу обвинетите и никому ништо така ќе си одат на судења невини ликови или ќе се борат за правдата да излезе на виделина со нивната пасивност последниве 2 години откако е вратено судењето на почеток (тука пак се водиме од точката дека сè е регуларно нели).

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Така се наштеловани тие шупливи мозоци.Очекувај у нареден пост со Груки од Будимпешта да повлечат паралела.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.358
Поени од реакции
21.777
Patetično e toa što od masakrot proletta 2012 god. do sega pominaa 8 godini znači skoro cela decenija i nikomu ništo. Nepoznati storiteli, nepoznati naračateli, nepoznati organizatori, nepoznati motivi/pričini, se e nepoznato u p.m. ko Marsovci da bile ubijcite, go napravile deloto i so NLO odletale nazad vo vselenata !
Не е никому ништо, си имаше осудени сторители, со докази, со сѐ, се додека не дојде на власт монструмчето од Муртино кој ги ослободи сторителите и го врати случајот од почеток, со цел да се одолговлечи, застари и заборави делото.

Истото монструмче кое водеше изборна кампања со лаги и манипулации за умрени деца и луѓе, само за да дојде на власт. Истото монструмче кое се поздравуваше во затвор со убиецот на Мартин Нешковски, а подоцна го пушти и му дозволи да избега.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.425
Тие се вистинските убијци... Исламисти, исламистичка егзекуција, како што прави Хамас, легнати доле у пукано во нив... не е нарачано убиство како што сакаш да го прикажеш.... Или нарачано е, ама во нивните глави, Алах го нарачал.

Какво пазарење бре? Ова чист случај злоупотребен во политички контекст. Толку... Убујците се тие, го направиле тоа од религиозни побуди.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Тројанскиот коњ се бојкотирачите, а гледам у партијава не се свесни колку е значајна компонента. Сите тие од Миленко до некои овде и на форумов. Се замараат со изборни програми и проекти а ке го јадат(односно сите ќе го јадеме) од тие што у бандера демек ќе удрат.
Нека гласаат луѓево...ако треба и за Апасиев, или било кој друг само да не бојкотираат и гласаат за СДС.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Не ми е јасно зошто се дозволи да се бранат од слобода кога тие се извршителите... ок, можеби нарачателот е некој друг, но тоа не го намалува делото што го сториле убијциве.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
Не ми е јасно зошто се дозволи да се бранат од слобода кога тие се извршителите... ок, можеби нарачателот е некој друг, но тоа не го намалува делото што го сториле убијциве.
Имаат одлежано максимално можен притвор што го предвидуваат македонските закони, а некој паметен реши да им укине пресуда.

Kajgana Shop

На врв Bottom