Патетично е да се споделуваат дилови и договори? Ова е уште едно пазарење.
И во прашање се 3 багри, не две.
Така е, дека нели скроз ист тип на зделки се тие за министерот за здравство и слични куртони, со ова. Тоа е поентата, да не се носат на исто ниво тие и овој случај, а не дали е и ова уште едно пазарење.
А за тоа колку багри се, ќе се поправам и јас. Не се ни две ни три, туку една, ако веќе толку влагаме во детали и цепидлачиме за тие глупоштини на темава.
Оној па другион не додржа да се јави и да ги спомне куртонине што избегале у Грција ебате, толку да не може да се издржи без штабизам ни 5 секунди. Тоа се тие клучни случаи, шпиуните што киднале (за ова нема доволно големи наводници) у грчкине села на исто рамниште со случајов.
Сметам дека и овде екстрадицијата не се случува, како резултат на договор.
Не ми се верува дека оваа или минатата власт не можат Косово да го натераат да ги врати.
Ако се виновни за вакво нешто, 100% можеле да го натераат Косово да ги врати.
Поентата ми беше за таа споредба на случајов и таму некои штабски бараби. Инаку дали е договор во прашање воопшто не треба да се дискутира. Само преку глава од индиректно релативизирање (знам дека Лурц не го прави со задна намера муабетот), ама од овој другиов ми зовре. Па уште ќе ми збори никому ништо. Осудени беа дегенериците, а случајов беше вратен конкретно заради некакви нерегуларности од техничка природа (ако нели веќе се водиме по некакви правила или што ти јас знам, дека сè функционира како што треба), плус нели пак истата багра фигурира помеѓу обвинетите и никому ништо така ќе си одат на судења невини ликови или ќе се борат за правдата да излезе на виделина со нивната пасивност последниве 2 години откако е вратено судењето на почеток (тука пак се водиме од точката дека сè е регуларно нели).