Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според Орни 5м фунти + плата ќе му покриваме, шо знам многу се изнервирав за овие 5м ко лично од џеб да ми ги земаа.Valjda tie 5 se so si platata so ke mu ja davame, inace so pozajmicava ke sme imale prvenstvo za da go potpiseme na leto.
Грилиш делува како супер замена за Озил на лето ако испадне Вила секако доколку има пари за таа позиција...И некако невозможно е да се најде замена за Озил (тој од пред 4-5 години), тоа е незаменливо, така да не ни очекувам тоа, Воопшто некој креативец да се донесе би било супер, ете 20% нека е од прајм Озил, деструктивци имаме на претек.
Ја мислам дека трошокот за плата е вклучен во овие 5мСпоред Орни 5м фунти + плата ќе му покриваме, шо знам многу се изнервирав за овие 5м ко лично од џеб да ми ги земаа.
Сега проверив лани Интер го позајмие за 500k евра.
Па не баш, Мартинели е донесен од главниот скаут Francis Cagigao.Ако, нека го гради Штутгарт.
Автоматски споено мислење:
Еду го донесе Мартинели, Свен ги донесе Мавропанос и Мики. Сега за сега таман ми е Еду.