Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа стварно сите пари летото ги потрошивме па сега мора вака да крпиме со позајмици.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Valjda tie 5 se so si platata so ke mu ja davame, inace so pozajmicava ke sme imale prvenstvo za da go potpiseme na leto.
Според Орни 5м фунти + плата ќе му покриваме, шо знам многу се изнервирав за овие 5м ко лично од џеб да ми ги земаа.
Сега проверив лани Интер го позајмие за 500k евра.

Пепе ако вака продолжи со медиокритет и многу многу под очекувањата, допрво ќе не гори тој трансфер нас. Убаво беше во комфор зоната да си јадеме гомна за навивачите на Јунајтед, Челси итн, за секој флоп играч кој се покажал после преплатен трансфер, ама еве ни се враќа и на нас со Пепе. Не е до толку лош, ама очекувавме Обамејанг 2 тип на играч и тие малку пари кои ги цедевме од братот со ранчовите, ги поебавме со тој трансфер.

Иначе подржувам да се носат играчи, ама и да се остранува од ѓубрето што не напредува во тимот, за да имаат добра шанса тие играчи да се докажат, што помладо, со што помалку повреди и повеќе потенцијал, толку подобро.

И некако невозможно е да се најде замена за Озил (тој од пред 4-5 години), тоа е незаменливо, така да не ни очекувам тоа, Воопшто некој креативец да се донесе би било супер, ете 20% нека е од прајм Озил, деструктивци имаме на претек.

И некако невозможно е да се најде замена за Озил (тој од пред 4-5 години), тоа е незаменливо, така да не ни очекувам тоа, Воопшто некој креативец да се донесе би било супер, ете 20% нека е од прајм Озил, деструктивци имаме на претек.
Грилиш делува како супер замена за Озил на лето ако испадне Вила секако доколку има пари за таа позиција...
Според Орни 5м фунти + плата ќе му покриваме, шо знам многу се изнервирав за овие 5м ко лично од џеб да ми ги земаа.
Сега проверив лани Интер го позајмие за 500k евра.
Ја мислам дека трошокот за плата е вклучен во овие 5м
Loan until end of season will earn #SaintsFC £5m including full salary cover

Saint-Etienne with 18 year-old defender William Saliba this season:

9 matches / 6 wins / 0 defeats / ⛔️ 6 clean sheets

Ова многу ни е потребно да профункционира од наредна сезона.

Ќе ни се најде како бекап, ништо не губиме.

Битно е на лето какви трансфери ќе реализираме, сега тешко беше да се привлече квалитетен играч без да се преплати дебело.

Некој нешто повеќе да каже за Соарес, ако знае секако... видов дека игра и лев и десен бек, многу ми личи на профил играч као Азпиликуета.

Глеам Атлетико го земале Караско на позајмица, баш ми е криво шо не дојде кај нас :/

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Свен продолжува да го гради Штутгарт на долгорочен план, додека ние го земавме Еду, потрчко на Киа, и собираме ѓубрето од супер агенти...

Ако, нека го гради Штутгарт.
Автоматски споено мислење:

Еду го донесе Мартинели, Свен ги донесе Мавропанос и Мики. Сега за сега таман ми е Еду.

Ако, нека го гради Штутгарт.
Автоматски споено мислење:

Еду го донесе Мартинели, Свен ги донесе Мавропанос и Мики. Сега за сега таман ми е Еду.
Па не баш, Мартинели е донесен од главниот скаут Francis Cagigao.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom