Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Гомно од екипа, почнаа да маат по нога...
Се надевам дека не е ахиловата тетива преебана кај Мустафи...со долгорочниве повреди преку она...

Не утепаа у второ да им ебам копачите.

Стандардно од нас, само едно полувреме имаме сила да играме убаво и течно. Сака беше феноменален денес, уствари детето игра одлично цела сезона, ама некако како лев бек право откритие е.

Холдинг ептен слабо откако влезе, и против Челзи иста приказна, сигурно нема да избори место у прва постава сезонава.

VAR :brlav:леле колку се изнервирав:mad::mad::mad::mad::mad:

За нашиот гол 5мин гледаа дали Мартинели е офсајд, линии,вектори,отсечки велечње, забавени снимки 300 чуда, за нивниот гол ни slow motion не направија да видиме дали ја допре топката, пуштија slow motion за кечерскоиот зафат на Вилсон врз Холдинг, напред назад го мотаа.:pos:црвен не треба.
Автоматски споено мислење:

Денес Мајк Дин бил главниот варџија, се е јасно, после некој ќе рече не не мразат судиите, само сме плачеле.

Последно уредено:
Џака имаше 4-5 криминални паса, али се на се одлично си го врши позиционирањето. Да не е Џака и покривањето негово на лев бек кога Сака оди напред, многу гомна ќе му се јаде на Сака оти многу луфта ќе остави по таа страна.

Првиот гол беше еден од најубавите, ако е и најубав оваа сезона.

Е шо аман, 22 пасови, и на крај како ја закова Сака од аголот, прекрасен гол, како играме сезонава не ми текнуваат многу подобро изиграни акции завршени со гол.

Вториот пофенси ми делуваше :D
Arsenal, Chelsea & Tottenham have made an offer in order to sign Thomas Lemar from Atletico. Bayern are also going very interested but the fee (60MEUR) required by Atletico Madrid is hampering the discussion.They play for time in order to drive the price down (France Football).

Никој не го споменува Џака. Братот откако дојде Артета игра без грешка, колку да го хејтав и сакав да си оди пред Артета, толку сеа сакам да остане во Арсенал.

Никој не го споменува Џака. Братот откако дојде Артета игра без грешка, колку да го хејтав и сакав да си оди пред Артета, толку сеа сакам да остане во Арсенал.
Џака имаше 4-5 криминални паса, али се на се одлично си го врши позиционирањето. Да не е Џака и покривањето негово на лев бек кога Сака оди напред, многу гомна ќе му се јаде на Сака оти многу луфта ќе остави по таа страна.

Иако јас не би градел тим со Џака. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom